HL-2240

HUOLTOKUTSU

Kun HUOLTOKUTSU viesti ilmestyy, näkyy ohjauspaneelissa seuraava LED-valo ilmoitus.
(Kaikki LEDit vilkkuvat.) Tämä virheilmoitus tulee, kun virhe on sen laatuinen, että käyttäjä itse ei voi sitä korjata.

LED indication - SERVICE CALL

Sammuta laite virtakatkaisijasta ja käynnistä se uudelleen. Yritä tulostaa uudelleen.
Jos ongelma ei korjaannu senkään jälkeen, kun laitteen virta on katkaistu ja laite käynnistetty uudelleen, paina Go-painiketta. LEDit syttyvät kuten alla on esitetty ilmaisten missä päin ongelma on.
Kirjoita ylös mikä niistä se on ja ilmoita se jälleenmyyjällesi tai Brother-huoltoon.

Vika pääemokortissa:

Error LEDi palaa. (Punainen)
Toner, Drum ja Ready LEDit eivät pala.

LED indication - Main PCB failure

Vika kinnitysyksikössä:

Toner LEDi palaa. (Keltainen)
Drum, Error ja Ready LEDit eivät pala.

LED indication - Fuser unit failure

Vika laser-yksikössä:

Drum LEDi palaa. (Keltainen)
Toner, Error ja Ready LEDit eivät pala.

LED indication - Laser unit failure

Vika päämoottorissa:

Toner LEDi palaa. (Keltainen)
Error LEDi palaa. (Punainen)
Drum ja Ready LEDit eivät pala.

LED indication - Main mortor failure

Korkeajännitevika:

Toner ja Drum LEDit palavat. (Keltainen)
Error ja Ready LEDit eivät pala.

LED indication - High voltage failure

Vika tuulettimessa:

Drum LEDi palaa. (Keltainen)
Error LEDi palaa. (Punainen)
Toner ja Ready LEDi eivät pala.

LED indication - FAN failure

Zero Cross -virhe:

Toner ja Drum LEDit palavat. (Keltainen)
Error palaa. (Punainen)
Ready LEDi ei pala.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2130, HL-2132, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW