HL-2170W

Käytössä on Windows Vista 64 bit. Tulostus jaettuun verkkokirjoittimeen ei toimi. Mitä tehdä?

Ongelman syy voi olla se että tulostinporttien lista on tyhjä asennettaessa Brotherin Täydellistä ohjain- ja ohjelmistopakettia tai käytettäessä Ohjattua ohjaimen käyttöönottotoimintoa (Driver Deployment Wizard). Ilmiö esiintyy palvelinkäyttöjärjestelmässä Windows 2003 Server 64 bit.

Toimi seuraavasti.

1. Avaa tulostimet-kansio asiakastietokoneessa jossa on Windows Vista 64 bit.
  2. Valitse tulostimen nimi ja poista se.
  3. Asenna Windows Vista 64 bit tulostinohjain uudestaan.

• Tarvitset Järjestelmänvalvojan oikeudet.
  • Jos avautuu ikkuna Käyttäjätilien valvonta ("User Account Control") valitse Continue.
  • Jos avautuu ikkuna Windowsin suojaus ("Windows Security") valitse Asenna silti tämä ohjainohjelmisto ("Install this driver software anyway.").

1. Avaa Tulostimet-kansio ja napsauta Lisää tulostin ("Add a printer").
  2. Napsauta Lisää verkko-, Bluetooth-, tai langaton tulostin ("Add a network, wireless or Bluetooth printer").
  3. Napsauta "The printer that I want isn' t listed".
  4. Valitse jaettu tulostin nimen perusteella ("Select a shared printer by name") ja anna jaetun tulostimen nimi, esim. \\server\HL-xxx
  5. Napsauta Next.
  6. Testitulostusikkuna aukeaa. Napsauta Finish
  1. Kun asennus on valmis, yritä tulostaa uudestaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2150N, HL-2170W