HL-2140

Mistä saan tulostinohjaimet ja apuohjelmat Mac OS X 10.6 varten?

Laitteen mukana toimitetulla CD-ROMilla on tulostinohjaimet ja apuohjelmat Mac OS X 10.5 ja vanhempia varten mutta ne eivät ole Mac OS X 10.6 yhteensopivia. Seuraavassa Mac OS X 10.6 ohjain- ja apuohjelmatilanne.

CUPS tulostinohjain Brotherin oma CUPS tulostinohjain Mac X 10.6 varten löytyy nettisivultamme osiosta Lataukset. Lataa täältä uusin "CUPS-tulostinohjain".

Seuraavia apuohjelmia ja ohjaimia ei ole saatavana kaikille malleille. Tarkista täältä saatavuus sinun mallillesi.

Tilanäyttö CUPS-tulostinohjain sisältää Tilanäyttöohjelman. Asenna CUPS- tulostinohjain.
BRAdmin Light Uusin BRAdmin Light-versio on saatavana nettisivultamme osiosta Lataukset.
Remote Setup Uusin Remote Setup-ohjelma on saatavana nettisivultamme osiosta Lataukset.
PC-FAX Driver CUPS-tulostinohjain sisältää PC-FAX-ohjaimen. Asenna CUPS- tulostinohjain niin voit käyttää PC-FAX-lähetystä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-1820C, FAX-1840C, HL-1240, HL-1250, HL-1270N, HL-1430, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-2030, HL-2035, HL-2040, HL-2070N, HL-2140, HL-2150N, HL-2170W, HL-3040CN, HL-4040CN, HL-5030, HL-5040, HL-5050, HL-5130, HL-5140