HL-2140

Asennettaessa tulostinohjaimia CD:ltä antoi Windows XP ilmoituksen : 'Cannot find file ph21xx.pdd. Please locate the file' eli asennusohjelma ei löydä tiedostoa ph21xx.ppd.

Jos asennusohjelma ei löydä jotakin tiedostoa, toimi seuraavasti:

1. Valitse virheilmoitusikkunan nappi Selaa ("Browse").

2. Siirry CD-levyllä olevaan kansioon \install\eng\PCL.

3. Valitse oikea kansio käyttämäsi Windows-version mukaan.

Esim:
    Jos käytössä on Windows XP Home/Professional, valitse  win2kxpvista.
    Jos käytössä on Windows XP Professional x64 Edition, valitse  winxpx64vista64.

Valitse Open.

4. Valitse tiedosto ja sitten Open.

5. Napsauta OK niin asennus jatkuu.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W