HL-2140

Tulostimeni alkaa lämmetä vaikkakin on virransäästötilassa. Mitä voin tehdä?

Kun Tilan valvonta –ohjelma on käynnissä, tulostin saattaa alkaa lämpenemään vaikka se on ns. lepotilassa.

Voit ratkaista ongelman noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Tarkista Tilan valvonta – ohjelman versiota.
    1. Avaa Tilan valvonta – ohjelman valikkoa.

Jos Tilan valvonta – ohjelma näkyy työpöydällä, napsauta hiiren oikealla painikkeella Tilan valvonta – ohjelman ikkunaa.
      Jos Tilan valvonta – ohjelma näkyy tehtävänpalkissa, napsauta hiiren oikealla painikkeella Tilan valvonta – ohjelman ikonia.

Jos Tilan valvonta – ohjelma ei ole näkyvissä sen kummemmin työpöydällä kun tehtävänpalkissakaan, napsauta "Käynnistä" => "Kaikki ohjelmat" => tulostimesi nimi => "Tilan valvonta". Tilan valvonta – ohjelma tulee näkyviin työpöydälle.

1. Napsauta valikosta "Ohje" => "Tietoja".

1. Tarkista Tilan valvonta – ohjelman versiota.

Jos versio on "3.5.1.1" tai uudempi, ota yhteys "Brother tukeen".
      Jos versio on "3.5.1.0" tai vanhempi, siirry vaiheeseen 2

1. Poista Brotherin Täydellinen ohjain- & ohjelmistopaketti versio 1.00.

1. Napsauta "Käynnistä"=> "Kaikki ohjelmat" => tulostimesi nimi.
    2. Napsauta "Poista asennus".
    3. Noudata näytön ohjeita.
  1. Napsauta alla mallisi nimeä ja uudelleenasenna Brotherin Täydellinen ohjain- & ohjelmistopaketti versiota 1.01 tai uudempaa noudattaen lataussivulla olevia ohjeita.

HL-2140
    HL-2140R
    HL-2150N
    HL-2150NR
    HL-2170W
    HL-2170WR
  1. Tarkista samalla tavalla kuin vaihe 1:ssä, että Tilan valvonta – ohjelman versio nyt on "3.5.1.2" tai uudempi.

Ongelmasta pääsee vain, jos Brotherin Täydellinen ohjain- & ohjelmistopaketti versio 1.01 tai uudempi on asennettuna.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W