HL-2140

Miten Mac OS X 10.3 tai uudemman version tulostinohjaimella suoritetaan kaksipuoleinen tulostus käsin?

Toimi seuraavasti:

Kaksipuoleinen tulostus käsin paperikasetista

1. Avaa valikko File ja valitse "Print" niin avautuu ikkuna Print.

2. Kohdasta Presets valitaan "Paper Handling".

3. Valitse "Even numbered pages" ja osoita Print.
    Toista kohdat 1 - 3 kunnes kaikki sivut, joiden sivunumero on parillinen on tulostettu.
  1. Kun parilliset sivut on tulostettu, ota ne pois ulostulotasolta, käännä nippu ympäri ja aseta nippu paperikasettiin tulostettu sivu ylöspäin ja alapuoli kohti tulostimen etuseinää.

2. Kohdasta Presets  valitaan taas "Paper Handling" kuten edellä kohdassa 2.

3. Valitse "Odd numbered pages" ja osoita Print.

Kaksipuoleinen tulostus käsin käsinsyöttöraosta
  1. Avaa käsinsyöttöraon kansi.
  1. Siirrä käsinsyötön paperinohjaimet molempia käsiä käyttäen käytettävän paperin reunoihin kiinni.
  1. Ota paperista kiinni molemmin käsin ja työnnä paperi käsisyöttörakoon. Se puoli, jolle tulostuksen on tarkoitus tulla, on ylöspäin.

1. Avaa valikko File ja valitse "Print" niin avautuu ikkuna Print.

2. Kohdasta Presets valitaan "Paper Handling".

3. Valitse "Even numbered pages" ja osoita Print.
    Toista kohdat 3 - 6 kunnes kaikki sivut, joiden sivunumero on parillinen on tulostettu.
  1. Kun parilliset sivut on tulostettu, ota nippu pois ulostulotasolta, kierrä nippu ympäri ja aseta tulosteet käsinsyöttörakoon yksi kerrallaan tulostettu sivu alaspäin ja alapuoli kohti tulostimen etuseinää.

2. Kohdasta Presets  valitaan taas "Paper Handling" kuten edellä kohdassa 5.

3. Valitse "Odd numbered pages" ja osoita  Print.  Toista kohdat 7 - 9 kunnes kaikki sivut on tulostettu.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W