HL-2130

Miten värijauheen säästötoiminnon saa päälle ja pois päältä.

Värijauheen säästötoiminnolla tulostuksessa käytetään tavallista vähemmän värijauhetta jolloin tulostusjälki näyttää normaalia vaaleammalta. Oletusarvona toiminto ei ole päällä (EI (Off)).

Asetusta muutetaan seuraavasti:

• Emme suosittele käyttämään värijauheen säästötoimintoa valokuvien tai harmaasävykuvien tulostuksessa.
  • Värijauheen säästötoiminto ei toimi käytettäessä tarkkuutta HQ 1200.

Windows-käyttäjille :
HUOM: Ikkunat ovat erinäköisiä eri käyttöjärjestelmissä.

1. Avaa sovellus ja valitse Tiedosto -> Tulosta (File => Print).

Application
  2. Tarkista että tulostimesi on valittu ja napsauta Määritykset tai Ominaisuudet (Properties).

Properties
  3. Avaa välilehti Lisäasetukset (Advanced).
  4. Aseta valintaruutuun "Toner Save Mode" ruksi jos otat toiminnon käyttöön ja päinvastoin.

Toner Save Mode
  5. Valitse OK.

Jos haluat tulostaa jatkuvasti näillä asetuksilla, sinun täytyy muuttaa tulostinohjaimen oletusasetuksia.

1. Avaa tulostinohjaimen Ominaisuudet ja sieltä Tulostusmääritykset. Katso ohjetta  "Miten muutetaan tulostinohjaimen asetuksia (Windows)".
  2. Noudata ylläolevia ohjeita vaiheesta 3 aina vaiheeseen 5.

Macintosh-käyttäjät:
HUOM: Ikkunat ovat erinäköisiä eri käyttöjärjestelmissä.

1. Valikosta File valitse "Print" ja avaa ikkuna Print.  Katso ohjetta "Miten muutetaan tulostinohjaimen asetuksia (Mac OS X)".
  2. Valitse alasvetovalikosta "Print Settings".
  3. Osoita Basic ja aseta valintaruutuun "Toner Save Mode" ruksi jos otat toiminnon käyttöön ja päinvastoin.

Toner Save Mode

4. Jos haluat tulostaa näillä asetuksilla vain kerran, osoita Print.
    Jos haluat tulostaa jatkuvasti näillä asetuksilla, siirry kohtaan 5.

5. Valitse kohdasta Presets valinta "Save As...".

6. Anna uudelle asetukselle nimi, esim. TonerSaveMode.

7. Osoita OK. Asetus talletetaan nimellä ja näkyy yhtenä valintana kohdassa Presets.

8. Valitse uusi kohdassa 5-7 luotu asetus ja osoita Print. Tulostustyö alkaa.

Jos haluat tulostaa jatkuvasti siten että värinsäästö on päällä, valitse yllä luomasi uusi asetus ennen tulostusta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2130, HL-2132, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW