HL-2070N

Tulostin ei syötä paperia käsinsyöttöraosta.

Tarkista seuraavat seikat jotka vaikuttavat käsinsyötön käyttöön.

Vaihe 1: Valitse tulostinohjaimesta paperilähde Käsinsyöttö ("Manual"):

Tulostinohjaimen asetuksen Paperilähde oletusarvo on Automaattinen valinta (Auto Select).
Voit muuttaa paperilähteen oletusarvoa tai voit muuttaa asetusta vain seuraavan tulostuksen ajaksi.

Paperilähteen muuttaminen vain seuraavan tulostuksen ajaksi

1. Valitse sovelluksesta Tulosta (Print).
    (Se miten pääset Tulosta-valikkoon tapahtuu eri tavalla eri sovelluksissa.)

2. Valitse Ominaisuudet (Properties).

3. Valitse välilehti Perusasetukset (Basic) ja kohdasta Paperilähde (Paper Source) valitse Käsinsyöttö (Manual).

driver setting

4. Käynnistä tulostus.

Paperilähteen oletusarvon muuttaminen:

1. [Windows 98/Me/2000 käyttäjät]

Valitse Start => Settings => Printers.

[Windows XP, Windows Server 2003 käyttäjät]

Valitse Start => Tulostimet ja faksit (Printers and Faxes).

[Windows Vista, Windows Server 2008 käyttäjät]

Valitse Start => Ohjauspaneeli (Control Panel) => Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) => Tulostimet (Printers).

2. Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse seuraavasta valikosta Tulostusmääritykset (Printing Preferences).

3. Valitse välilehti Perusasetukset (Basic) ja kohdasta Paperilähde (Paper Source) valitse Käsinsyöttö (Manual).

driver setting

4. Käynnistä tulostus.

*Tulostuksen alkaessa tulostimen ohjauspaneelissa vilkkuu merkkivalo Paper ja muuta ei tapahdu kunnes asetat tulostuspaperia tai kalvon käsinsyöttörakoon.

LED

Vaihe 2: Aseta tulostuspaperi käsinsyöttörakoon

1. Nosta paperituki ylös joka estää tulosteita valumasta alas ulostulotasolta.

Output Tray

Jos et nosta paperitukea ylös ota siinä tapauksessa valmiit arkit pois ulostulotasolta heti kun ne ovat tulostuneet.

2. Siirrä käsinsyöttöraon paperinohjaimet molemmin käsin käytetyn paperin leveyden mukaan.

Paper Guides

3. Aseta paperiarkki molemmin käsin käsinsyöttörakoon niin että arkki koskettaa paperinsyöttörullaa. Päästä irti arkista kun kone alkaa vetää paperia.

Paper Feed

• Paperi asetetaan käsinsyöttörakoon siten että se puoli jolle tulostetaan tulee ylöspäin.

• Tarkista että paperi tai kalvo on suorassa ja oikeassa kohdassa käsinsyöttörakoa. Jos arkki on vinossa tuloksena voi olla paperitukos tai tulostusjälki on vinossa.

• Käsinsyöttörakoon voi panna kerrallaan vain yhden arkin, useampien arkkien syöttäminen aiheuttaa paperin juuttumisen.

• Jos asetat arkin (paperin, kalvon, tms) käsinsyöttörakoon ennen kuin tulostin on valmis tulostamaan (Ready-valo palaa) silloin tulostin voi syöttää arkin läpi tulostamatta sille mitään.

• Kun tuloste tulee ulos, aseta seuraava arkki käsinsyöttörakoon kuten kohdassa 5 neuvottiin. Tee tämä kaikille tulostettaville sivuille.

Kalvoille tulostettaessa poista valmiit kalvot ulostuloalustalta heti niiden tultua ulos. Valmiiden kalvojen pinoaminen voi saada kalvot käyristymään tai aiheuttaa paperitukoksen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2030, HL-2035, HL-2040, HL-2070N