HL-2070N

Miten tulostan tulostimen asetussivun.

Voit tulostaa voimassa olevat asetukset tulostimen ohjauspaneelista käsin tai tulostinohjaimesta käsin:

Ohjauspaneelista käsin:

1. Katso että etukansi on suljettu ja laitteessa on virta päällä.
  2. Katso että laite on valmis tulostamaan eli Ready-valo palaa.
  3. Paina Go-näppäintä kolme kertaa 2 sekunnin aikana. Tulostin tulostaa sivun jolta näet nykyiset asetukset.

Tulostinohjaimesta (vain Windows-ohjain):

1. Avaa Tulostusmääritykset-ikkuna.
    Katso UKK-sivua "Miten muutan tulostimen asetuksia (Windows)".

• Jos tulostinohjaimessa ei ole välilehteä Tuki (Support), jatka kohdasta 3.
    • Jos tulostinohjaimessa on välilehti Tuki, jatka kohdasta 2.

2. Jos tulostinohjaimessa on välilehti Tuki:

1. Valitse välilehti Tuki (Support) ja paina Tulosta asetukset (Print Settings).
      Support tab - Print Settings

3. Jos tulostinohjaimessa ei ole välilehteä Tuki:
    1. Valitse välilehti Perusasetukset (Basic) ja napsauta Tuki (Support).
      Basic Tab - Print Settings
    2.  Paina Tulosta asetukset (Print Settings).
      Print settings

Print Settings

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2030, HL-2035, HL-2040, HL-2070N, HL-2130, HL-2132, HL-2135W, HL-2140, HL-2150N, HL-2170W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW, HL-5030, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5240, HL-5250DN, HL-5340D, HL-5350DN, HL-5370DW