HL-1650

Käytössä on Windows 2000 /XP. Tulostettaessa Adobe® Reader® 7.0 -ohjelmasta tekstin joukkoon tulee ylimääräisiä merkkejä. Mitä tehdä?

Tulostinohjaimen asetuksia kannattaa muuttaa seuraavasti:

1. Avaa tulostinohjaimen ikkuna ja valitse välilehti Lisäasetukset ('Advanced').

2.  Valitse Laiteasetukset ('Device Option(5)') ja sieltä True Type asetukset ('True Type Mode'..)

3. Kohdan True Type asetukset alasvetovalikosta valitaan Tulosta grafiikkana ('Print as Graphics').

1. Ota ruksi pois kohdasta Käytä tulostimen True Type fontteja ('Use Printer True Type Fonts').
    Huomaa että tämä voi laskea tulostusnopeutta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7010, DCP-7010L, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-2460, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, HL-7050, HL-7050N, MFC-7420, MFC-7820N