HL-1470N

Laitteeseen sopivat lisämuistit?

HL-1440:
Laitteessa on 2 Mt vakiomuisti ja yksi lisämuistipaikka. Voit kasvattaa laitteen muistia yhteensä 34 Mt asti lisäämällä yhden SIMM-muistimodulin (Single In-line Memory Module).

HL-1450/ 1470N:
Laitteessa on 8 Mt vakiomuisti ja yksi lisämuistipaikka, jaettuna siten että kortilla on 4 Mt kiinteä muisti ja lisämuistipaikassa on 4 Mt muistimoduli. Voit kasvattaa laitteen muistia yhteensä 36 Mt asti lisäämällä yhden SIMM-muistimodulin (Single In-line Memory Module). Muistia lisättäessä lisämuistipaikassa oleva muistimoduli on poistettava ja korvattava isommalla, ainakin 8 Mt muistilla.

Katso täältä miten lisämuisti asennetaan.

<Minimimuistimäärä>

HL-1440 (sisältää 2 Mt vakiomuistin)

300 dpi
600 dpi
1200 dpi
Letter / A4
Vakio
Vakio
10 Mt
Legal
Vakio
Vakio
10 Mt

HL-1450 (sisältää 8 Mt vakiomuistin)

HP LaserJet, EPSON FX-850 ja IBM Proprinter XL-emulointi

300 dpi
600 dpi
1200 dpi
Letter / A4
Vakio
Vakio
16 Mt
Legal
Vakio
Vakio
16 Mt

PostScript Level II-emulointi

300 dpi
600 dpi
1200 dpi
Letter / A4
Vakio
Vakio
16 Mt
Legal
Vakio
Vakio
16 Mt

HL-1470N (sisältää 8 Mt vakiomuistin)

HP LaserJet, EPSON FX-850 ja IBM Proprinter XL-emulointi

300 dpi
600 dpi
1200 dpi
Letter / A4
Vakio
Vakio
16 Mt
Legal
Vakio
Vakio
16 Mt

PostScript Level II-emulointi

300 dpi
600 dpi
1200 dpi
Letter / A4
Vakio
Vakio
16 Mt
Legal
Vakio
Vakio
16 Mt

SIMM-muistin tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

Nopeus
 60 nsec .... 80 nsec
 Jalkoja
 72 jalkaa
 Korkeus
 25.4 mm tai alle
 Ulostulo
 32 bit tai 36 bit

• Laitteessa on vain yksi lisämuistipaikka. Jos muisti ei riitä laajennuksen jälkeenkään, lisämuisti täytyy poistaa ja korvata uudella, suuremmalla.
  • Suositeltua suurempi muisti on tarpeen jos käytät Page Protection-toimintoa.
  • (Vain HL-1440 käyttäjät) Laitteessa on 2 Mt vakiomuisti ja sinun on asennettava lisämuisti jos haluat käyttää tulostustarkkuutta 1200 dpi.
  • (Vain HL-1470N käyttäjät) Sinun on asennettava lisämuisti jos haluat käyttää FTP/IPP-protokollaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1440, HL-1450, HL-1470N