HL-1470N

Mitä LED-valot ilmaisevat?

Lämpiää/ Jäähtyy tai lopettaa tulostamisen:
Tulostin joko lämpiää tai jäähtyy lopettaen tulostamisen kunnes sisäinen lämpötila on pienentynyt.

Lämpiää                                      Jäähtyy

Valmis tulostamaan:
Tulostin on valmis tulostamaan. Kun painaa ohjauspanelissa olevaa näppäintä herättää se tulostimen Valmis-tilaan.

Vastaanottaa dataa:
Tulostin joko vastaanottaa dataa tietokoneelta tai käsittelee dataa muistissaan.

Muistiin on jäänyt dataa:

Tulostusdataa on jäänyt tulostimen muistiin. Jos Data LED-lamppu palaa pitempään eikä mitään tulostu, paina ohjauspanelin näppäintä, niin loput tiedot tulostuvat.

Väriainetta on vähän:
Ilmaisee, että väriainekasetti on melkein tyhjä. Osta uusi kasetti ja pidä se valmiina kunnes tulee ilmoitus siitä, että väriaine on loppu.

Väriaine on loppu:

Korvaa värikasetti uudella. Jos haluat nähdä miten värikasettia vaihdetaan, napsauta tästä.

Rumpuyksikkö on melkein loppunkulunut:
Rumpuyksikkö on elinkaarensa loppupuolella. Suosittelemme, että hankit uuden rumpuyksikön, niin että voit vaihtaa sen nykyisen tilalle. Jos haluat nähdä miten rumpuyksikköä vaihdetaan, niin napsauta tästä.

Paperitukos:
Selvitä paperitukos. Jos haluat nähdä esimerkkejä paperitukoksista ja miten selvittää ne, napsauta tästä. Jos tulostin ei kuitenkaan ala tulostaa paina ohjauspanelin näppäintä.

Ei paperia:
Aseta paperi tulostimeen. Paina sitten ohjauspanelin näppäintä.

Virhesyöttö:
Aseta paperi kunnolla takaisin ja paina paina ohjauspanelin näppäintä. Tulostin jatkaa tulostamista.

Etukansi auki:
Etukansi on auki. Varmista, että etukansi on suljettu kunnolla.

Huoltokutsu:

Laservalovirhe             Häiriö kiinnitysyksikössä             Häiriö skannerissa

ROM-virhe                           D-RAM-virhe                              Huolto A

Huolto B                          Moottorin liitäntävirhe                 NV-RAM-virhe

Häiriö päämoottorissa          CPU suoritusaikainen virhe

Jos nät jonkun näistä huoltokutsuista, sammuta tulostin virtakatkaisijasta, odota muutama sekuntti, käynnistä uudelleen ja yritä tulostaa uudelleen.

Jos ongelma ei poistu ja näet saman huoltokutsun kun olet uudelleenkäynnistänyt tulostimen, ota yhteys myyjään tai valtuutettuun Brother-huoltoon.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1230, HL-1240, HL-1250, HL-1270N, HL-1430, HL-1440, HL-1450, HL-1470N