HL-1430

Näytössä on edelleen ilmoitus "Vaihda väri" vaikka juuri vaihdoin värikasetin.

1. Puhdista rumpukasetin koronalanka. Katso täältä miten koronalanka puhdistetaan
  2. Jos koronalangan puhdistaminen ei auta, koeta seuraavaa:
    Poista rumpukasetti Brotherista, ravistele sitä kevyesti ja aseta kasetti takaisin laitteeseen kuten rumpukasettia vaihdettaessa. Katso täältä miten rumpukasetti vaihdetaan.

Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja. Suosittelemme käyttämään vain aitoja Brotherin värikasetteja. Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia. Laitteen moitteettoman toiminnan ja parhaan tulostusjäljen takaamiseksi käytä vain aitoja Brother-kasetteja.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1430