HL-1212W

Verkkotulostus ei toimi. (Windows)

Toimi seuraavasti.

VAIHE A: Tarkista että Brotherissa on virta päällä eikä laitteessa ole vikaa

1. Jos laitteen näytössä ei näy mitään, silloin Brother on sammutettu tai lepotilassa. Paina jotakin näppäintä ja katso että se siirtyy valmiustilaan. Jos ei, tarkista että pistorasiaan tulee sähköä ja virta on kytketty virtakytkimestä.

HUOM: Jos laitteesen ei tule virta päälle, siinä on vikaa. Ota yhteyttä huoltoon.

2. Jos laitteen näytössä näkyy virheilmoitus, kuten "Paperi Juuttui" tai "Vaihda värikasetti", se voi estää tulostamisen. Katso ohjeita vastaavan virheilmoituksen kohdalta ennen kuin etsitään vikaa verkosta.

VAIHE B: Tarkista että verkkoyhteys Brotheriin toimii

Tarkista että tieto siirtyy verkon yli Brotheriin.
> Katso täältä lisätietoja langattoman verkon vianhausta.

VAIHE C: Poista Brotherin ohjaimet ja asenna uudestaan

1. Poista Brotherin ohjaimet. (Katso täältä ohje miten ohjaimet poistetaan.)

2. Lataa ja asenna uusin Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti sivultamme. Asennusohjeet ovat lataussivulla.

(Windows XP SP2 ja uudemmat)
    Jos havaitaan palomuuri, valitse "Muuta palomuurin porttiasetuksia siten, että verkkoyhteys on mahdollinen ja jatka asennusta". (Change the Firewall port settings to enable network connection and continue with the installation (Recommended)). Napsauta Seuraava (Next) tarvittaessa.

(Virustorjuntaohjelmien käyttäjille)
    Jos virustorjuntaohjelma on käytössä, se voi antaa varoitusviestin asennuksen aikana. Valitse silloin Salli niin asennus jatkuu.
    Jos et kuittaa viestiä oikein, silloin ohjelman palomuuri saattaa estää verkkoyhteyden Brotheriin.
    Tietyt turvaohjelmat voivat estää verkkoyhteyden Brotheriin antamatta ilmoitusta. Katso ohjelman käyttöohjeista miten asetuksia muutetaan.

Jos palomuuri estää verkkoyhteyden Brotheriin, avaa palomuuriin seuraavat portit:

• Verkkoskannausta varten lisää UDP-portti 54925.
    • Verkkoskannausta ja -tulostusta varten lisää UDP-portit 137 ja 161.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1210W, HL-1212W, HL-2135W