PR1050X

Koneen käytön opetusvideot [video-ohjeet]

Perustoimintojen, erilaisten toimintojen ja huollon opetusvideot.

Toista video-ohjeet napsauttamalla kuvaa.

* Videot suoratoistetaan YouTubesta. (Avaa uuden ikkunan.)

* Videot ovat samat kuin tuotteen mukana toimitetut videot.

1. Perustoiminnot

Perustoiminnot 01

Puolan asettaminen koneeseen

Perustoiminnot 02

Kirjontakuvion valitseminen

Perustoiminnot 03A Perustoiminnot 03B

Kirjontakuvion muokkaaminen

Huom!:

Avainmalli vaihtelee koneen näyttökielen mukaan.

Perustoiminnot 04

Kirjonta-asennon kohdistaminen sisäänrakennetun kameran ja kirjonnan asemointitarran avulla

Perustoiminnot 05

Kankaan kiertäminen kirjontakehykseen ja kirjontakehyksen kiinnittäminen koneeseen

Perustoiminnot 06

Kirjonta-alueen tarkistaminen

Perustoiminnot 07

Ylälangan langoitus

Perustoiminnot 08

Neulan vaihtaminen

Perustoiminnot 09

Lippiskehyksen (130 × 60 mm / 5 × 2-3/8 tuumaa) käyttäminen

Lippiskehyksen käytön valmisteleminen ja lippiskehyksen kiinnittäminen.

Perustoiminnot 10

Lippiskehyksen (360 × 60 mm / 14 × 2-3/8 tuumaa) käyttäminen

Lippiskehyksen käytön valmisteleminen ja lippiskehyksen kiinnittäminen.

2. Kirjontatoiminto

Kirjontatoiminto 01

Kirjonta-asennon kohdistaminen reaaliaikaisen kameran asemoinnin kanssa

Kirjontatoiminto 02

Aakkoskuvioiden valitseminen ja muokkaaminen

Kirjontatoiminto 03

Useiden kuvioiden valitseminen ja ryhmittäminen

Kirjontatoiminto 04

Eteen-/taakseompelu

Kirjontatoiminto 05

Langan värin lajittelutoiminnon käyttäminen kirjontavärijärjestyksen optimoimiseksi

Kirjontatoiminto 06

Taukosijaintien määrittäminen, kun haluat pysäyttää koneen

Kirjontatoiminto 07

Tietyn langan värin ja ompelunopeusrajoituksen määrittäminen tiettyyn neulatankoon manuaalisesti (varatun neulatangon asetukset)

Kirjontatoiminto 08

Kirjontakuvion värien muuttaminen

Kirjontatoiminto 09

Kirjonta-asennon kohdistaminen, kun kangas näytetään kuvion taustakuvana

3. Huolto

Huolto 01

Koneen öljyäminen

Huolto 02

Koukun ja pistolevyn ympärillä olevan alueen puhdistaminen

4. Asetukset

Asetukset 01

Koneen ohjelmiston päivittäminen

5. Oma suunnittelukeskus

• Jotta voit käyttää Oma suunnittelukeskus -toimintoa, päivitä koneen ohjelmisto uusimpaan versioon (versio 1.10 tai uudempi), ja aktivoi sitten tämä toiminto.
  • Oma suunnittelukeskus -toiminto aktivoidaan, kun skannauskehys on kiinnitetty.
  • Skannauskehyssarja voidaan toimittaa valinnaisena lisävarusteena. Se vaihtelee maittain.
Oma suunnittelukeskus 01

Kuvion luominen rivipiirroksista riviskannaustoiminnolla

Oma suunnittelukeskus 02

Kuvion luominen väripiirroksista piirrosskannaustoiminnolla

Oma suunnittelukeskus 03

Oma suunnittelukeskus -toiminnon aktivoiminen skannauskehyksellä

Oma suunnittelukeskus 04

Pintatikkausmallin luominen kirjontakuvion ympärille tallennetulla leimamuodolla

Aiheeseen liittyvät mallit

PR1050X