Innov-is V3

Kuinka määritän katkaistaanko lankajuoksut Innov-is sarjan kirjontakoneissa vai ei, kun kirjailen kirjontakuvion, joka on tuotu PE-DESIGNiin DST-muodossa?

Kun kirjontakuvio on tuotu PE-DESIGNiin DST-muodossa, voit valita katkaistaanko Innov-is sarjan kirjontakoneissa lankajuoksut vai ei riippumatta lankajuoksun pistomäärästä.

Katso Innov-is sarjan asiaan liittyvät konemallit kohdasta "Vastaavat mallit" .

navi Kun ylä- ja alalanka katkaistaan ennen lankajuoksua

navi Kun ylä- ja alalankaa ei katkaista ennen lankajuoksua

navi Katkaistavan lankajuoksun pituuden määrittäminen

• Kun ylä- ja alalanka katkaistaan ennen lankajuoksua

Lankajuoksujen katkaisutoiminto Jump stitch key katkaisee automaattisesti saman värin sisällä olevat lankajuoksut. Tämä toiminto on koneessa vakioasetuksena.

• Kun ylä- ja alalankaa ei katkaista ennen lankajuoksua

Asettaaksesi toiminnon pois päältä paina Cut/Tension key painiketta ja sitten Jump stitch key. Tämä toiminto voidaan kytkeä päälle tai pois kirjonnan aikana.

Jump stitch 1 Lankajuoksu

• Valitsemasi asetus säilyy vaikka koneen virta sammutettaisiin ja kytkettäisiin sitten takaisin.
    • Kun tämä toiminto on valittuna, käytä koneen mukana toimitettua pallokärkineulaa 75/107 lyhyitä lankajuoksuja sisältävien kuvioiden kuten kirjaimien kirjontaan. Muiden neulojen käyttö saattaa aiheuttaa lankojen katkeamista.

1. Paina Cut/Tension key.
      Press the Cut/Tension key.

2. Paina Jump stitch key poistaaksesi toiminnon LANKAJUOKSUJEN KATKAISU käytöstä.
      Press the Jump stitch key to turn off JUMP STITCH

Painike näkyy tällaisena:  Jump stitch key.

Kone ei katkaise lankaa ennen seuraavaan pistoon siirtymistä.

top top

• Katkaistavan lankajuoksun pituuden määrittäminen

Kun lankajuoksun katkaisutoiminto Jump stitch key on toiminnassa, voit valita lankajuoksun pituuden, jota ei katkaista. Tämä toiminto voidaan kytkeä päälle tai pois kirjonnan aikana.
    Valitse asetus väliltä 5mm - 50mm, 5mm välein.
    Valitsemasi asetus säilyy vaikka koneen virta sammutettaisiin ja kytkettäisiin taas takaisin.
    Paina plus key tai minus key valitaksesi lankajuoksun pituuden.

Esimerkki: Paina plus key valitaksesi 25 mm (1 tuuma) ja kone ei katkaise 25 mm:iä tai lyhyempää lankajuoksua ennen siirtymistä seuraavaan pistoon.

Press the plus key.

• Jos kuviossa on useita langankatkaisuja, on suositeltavaa valita suurempi lankajuoksun pituus, jolloin voidaan vähentää työn nurjalle puolelle muodostuvien langanpäiden määrää.
    • Mitä suurempi lankajuoksun pituus on valittuna, sitä harvemmin kone katkaisee langat. Tällaisessa tapauksessa työn oikealle puolelle muodostuu enemmän lankajuoksuja.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

Innov-is 4000D/4000, Innov-is 5000, Innov-is I, Innov-is Ie, Innov-is V3, Innov-is V3 LE, Innov-is V5, Innov-is V5 LE, Innov-is V7, PE-DESIGN 10, PE-DESIGN 11, PE-DESIGN 8, PE-DESIGN NEXT, PE-DESIGN Ver.7