Innov-is A50

Perustoiminnot ja ompelu [video-ohjeet]

Video-ohjeet koskien perustoimintoja ja ompelua.

Katso ohjevideo napsauttamalla kuvaa.

• Nämä videot suoratoistetaan YouTubesta. (Avaa uuden ikkunan.)
  • Videoilla esitetyt tuotteet, näppäimet ja ohjauspaneeli saattavat näyttää erilaisilta kuin ne, joita käytät.
  • Videosisältöä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

1. Valmistelu

[1-01] Puolan puolaus ja asettaminen

[1-01] Puolan puolaus ja asettaminen

Näin puolaat ja asetat alalangan.

• Käytä vain koneen mukana tulevia tai samanlaisia puolia.

[1-02] Ylälangan langoittaminen

[1-02] Ylälangan langoittaminen
Näin viet ylälangan ompelukoneeseen ja neulansilmään.

• Ennen ylälangan langoitusta neula tulee nostaa yläasentoon painamalla neula-asennon näppäintä.

[1-03] Neulan vaihtaminen

[1-03] Neulan vaihtaminen

Katsotaanpa, kuinka neula vaihdetaan.

[1-04] Paininjalan vaihto

[1-04] Paininjalan vaihto

Näin vaihdat paininjalan.

• Käytä valitsemasi ompeleen ompeluun sopivaa paininjalkaa.
    Käyttöohjeen kohdasta "Ommeltaulukko" näet, millaista paininjalkaa sinun tulee käyttää valitsemasi ompeleen ompelemiseen.

2. Peruskäyttö

[2-01] Ommelkuvion valitseminen

[2-01] Ommelkuvion valitseminen

Katsotaanpa, kuinka ommelvalitsinta kääntämällä valitaan ommel.

Tuotteen sisäänrakennetut kuviot vaihtelevat mallin mukaan.

[2-02] Perusompelu

[2-02] Perusompelu

Näin aloitat ompelun käyttäen suoraa ommelta.

Videon loppupuolella esitetään, kuinka siksak-ommelta ommellaan.

• Ohjauspaneeli vaihtelee mallin mukaan. Katso lisätietoja toimenpiteestä, kuinka kuvio valitaan mallille.
  • Ommelten määrä vaihtelee mallin mukaan.

[2-03] Taakseompelupistojen ompelu

[2-03] Taakseompelupistojen ompelu

Näin ompelet taaksepäin.

Videon jälkimmäisessä osassa esitetään automaattisen taakseompelun ja vahvistuspistojen käyttö.

[2-04] Piston pituuden ja leveyden säätö

[2-04] Piston pituuden ja leveyden säätö

Näin säädät piston pituutta ja leveyttä.

[2-05] Langan kireyden säätö

[2-05] Langan kireyden säätö

Näin tarkistat langan kireyden.

• Suosittelemme koeompelua ennen varsinaisen ompelun aloittamista. Valitse koeompeluun samaa kangasta ja lankaa kuin käytät varsinaiseen työhön. Tarkista ompelutulos ja säädä tarvittaessa langan kireyttä.

3. Huolto

[3-01] Sukkulapesän puhdistus

[3-01] Sukkulapesän puhdistus

Katsotaanpa, kuinka sukkulapesä puhdistetaan.

Voit katsoa muita tähän malliin liittyviä ohjevideoita.
Napsauta alla olevaa banneria tai linkkiä katsellaksesi muita videoita.

Edistynyt käyttö

Ompelu ja applikointi [Video-ohjeet]

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

Innov-is A16, Innov-is A50, Innov-is A60SE, Innov-is A65, Innov-is A80