PT-H75

Mihin laitteen muistia voi käyttää?

Voit tallettaa laitteen muistiin omia tarrojasi. Erilaisia tarroja mahtuu muistiin yhteensä 9 erilaista ja niitä voi hakea tulostettavaksi tarpeen mukaan. Voit myös muokata tarrojasi ja korvata tarran uudella.

• Tarran tallettaminen:

1. Kirjoita teksti.

2. Paina .

3. Paina  tai  tai  niin monta kertaa että näyttöön tulee [File] ja paina .

4. Paina  or  niin monta kertaa että näyttöön tulee [Save] ja paina .

5. Valitse muistipaikka johon tarra talletetaan (numerolla 1-9) ja paina .

Jos muistipaikassa on jo jotain, tulee ilmoitus "Overwrite?". Paina  niin talletat tarran edellisen päällä, tai  peruuttaa.

• Talletetun tarran tulostaminen:

1. Paina .

2. Paina  tai  tai  niin monta kertaa että näyttöön tulee [File] ja paina .

3. Paina  or  niin monta kertaa että näyttöön tulee [Print] ja paina .

4. Valitse tulostettava tarra painamalla  tai ja paina .

• Talletetun tarran muokkaaminen:

1. Paina .

2. Paina  tai  tai  niin monta kertaa että näyttöön tulee [File] ja paina .

3. Paina  tai  niin monta kertaa että näyttöön tulee [Open] ja paina .

4. Valitse muokattava tarran painamalla  tai ja paina .

Nyt voit muokata tarraa.

Aiheeseen liittyvät mallit

GL-200, PT-1005, PT-1010, PT-1080, PT-1090, PT-H75