PT-H105

Kuinka saan tarralle useita rivejä tekstiä?

Jos haluat tarralle useita rivejä, toimi seuraavasti:

1. Kirjoita ensimmäisen rivin teksti ja paina sitten Enter-painiketta ( ) niin pääset toiselle riville.
  2. Siirrä kohdistin kohtaan, josta toinen rivi alkaa, ja paina Enter-painiketta ( ).

Toisen rivin teksti näkyy näytöllä rivinpalautusmerkin oikealla puolella. Oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy miltä teksti näyttää tulostettuna.

Tarralle mahtuvien rivien määrä riippuu tarran leveydestä.

Katso seuraavaa taulukkoa.

Tarran leveys

Tarralle mahtuvien rivien suurin määrä

0.13 tuumaa (3.5 mm) 1
0.23 tuumaa (6 mm) 1
0.35 tuumaa (9 mm) 2
0.47 tuumaa (12 mm) 2

Jos laitteessa on 3.5 mm tai 6 mm leveä tarrakasetti, tulee virheilmoitus "Line Limit!".

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-E100, PT-E110, PT-H100, PT-H105, PT-H107