FAX-2840

Vaihda väri

Ilmoitus VAIHDA VÄRI kertoo että värikasetti on tyhjä. Vaihda värikasetti uuteen.

Brotherissa värikasetti ja rumpuyksikkö vaihdetaan erikseen. Varmista että vaihdat vain värikasetin eikä rumpuyksikköä. Jos et erota niitä toisistaan, katso "Mikä on rumpuyksikön ja värikasetin ero?"

> Värikasetin mallin näet sivulta Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet.

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

Video-ohjeet

1. Vedä ulos värikasetti-rumpuyksikkö-yhdistelmä.
    Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta ja avautuu uuteen ikkunaan.
    Täältä näet saman tekstimuodossa.
  2. Aseta uusi värikasetti rumpuyksikköön.
    Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta ja avautuu uuteen ikkunaan.
    Täältä näet saman tekstimuodossa.
  3. Aseta värikasetti-rumpuyksikkö-yhdistelmä takaisin laitteeseen.
    Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta ja avautuu uuteen ikkunaan.
    Täältä näet saman tekstimuodossa.

Tekstimuotoiset ohjeet

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä tämän sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  2. Avaa etukansi ja anna laitteen jäähtyä tarvittaessa noin 10 minuuttia.

3. Vedä ulos värikasetti-rumpuyksikkö-yhdistelmä.

Pidä Brotherista kiinni toisella kädellä ja ota toisella kädellä kiinni rumpuyksiköstä. Vedä värikasetti-rumpuyksikkö-yhdistelmää ulos ja ylöspäin itseäsi kohti.

4. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.

• Aseta rumpuyksikkö-värikasetti-yhdistelmä pöydälle sanomalehden päälle siltä varalta että siitä valuu värijauhetta ulos.
    • Käsittele värikasettia varovasti. Jos väriainetta roiskuu käsille tai vaatteille, pyyhi ne välittömästi tai huuhtele ne kylmällä vedellä.
    • Tulostuslaatuongelmien välttämiseksi älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin.
    • Sulje käytetty värikasetti huolellisesti sopivaan pussiin, jotta värijauhetta ei pääse ulos kasetista.
    • Siirry vaiheeseen . http://www.brother.com/ Osoitteessa http://www.brother.com/original/index.html on ohjeet käytettyjen tarvikkeiden palauttamiseksi Brotherin kierrätysohjelmaan. Jos et halua palauttaa käytettyä tarviketta, hävitä se paikallisten säännösten mukaisesti ja pidä se erillään talousjätteestä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys paikalliseen jäteviranomaiseen.

5. Ota uusi värikasetti pois pakkauksestaan. Pidä kasetista kiinni molemmin käsin ja heiluta sitä varovasti useita kertoja, jotta väri leviää tasaisesti kasetin sisällä.

• Ota uusi värikasetti pakkauksestaan vasta juuri ennen sen asentamista laitteeseen. Jos värikasettia pidetään pitkään pakkauksesta purettuna, väriaineen käyttöikä lyhenee. Käytä uutta värikasettia, ei toisesta koneesta otettua värikasettia koska toisesta koneesta otettu värikasetti ei kuittaa värikasettia vaihdetuksi.
    • Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja. Suosittelemme käyttämään vain aitoja Brotherin värikasetteja. Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Tarvikekasetista voi puuttua kuittausmekanismi joka kertoo laitteelle että sinne on pantu uusi värikasetti. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia. Laitteen moitteettoman toiminnan ja parhaan tulostusjäljen takaamiseksi käytä vain aitoja Brother-kasetteja.

6. Irrota suojus.

Aseta värikasetti rumpuyksikköön heti, kun olet irrottanut suojuksen. ÄLÄ koske kuvissa tummennettuihin osiin. Muutoin tulostuslaatu voi heikentyä.

7. Aseta uusi värikasetti tukevasti rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikoilleen. Kun kasetti on oikein paikallaan, vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti ylös.

Varmista, että asetat värikasetin paikalleen oikein tai se saattaa irrota rumpuyksiköstä.

8. Puhdista rumpuyksikössä oleva koronalanka liu’uttamalla vihreää kielekettä kevyesti oikealta vasemmalle ja takaisin useita kertoja.

Muista palauttaa kieleke lähtöpaikalleen (1). Jollet tee näin, tulosteissa voi näkyä pystysuuntainen raita.

9. Aseta rumpu- ja värikasettiyksikkö takaisin laitteeseen. Sulje etukansi.

Kun olet vaihtanut värikasetin, ÄLÄ sammuta laitteen virtakytkintä tai avaa etukantta, ennen kuin -viesti poistuu nestekidenäytöstä ja laite palaa valmiustilaan.

Jos ongelma ei poistu, katso "Vaihdoin juuri värikasetin ja näytössä lukee edelleen "Värikasetti tyhjä"/"Vaihda värikasetti" tai "Toner"-valo joko vilkkuu tai palaa edelleen."

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-2840