FAX-2840

Miten voin varmistua siitä että faxviesti on mennyt oikein perille?

Voit tulostaa lähetyksen jälkeen Lähetysraportin todisteeksi siitä että faksi on lähetetty.

Lähetysraportti:

Jos lähetys onnistui, Lähetysraporttiin tulee merkintä OK. Muussa tapauksessa tulee merkintä NG tai VIRHE.

Raportin tulostamista ohjataan useilla eri asetuksilla. Lähetysraportin tulostusasetuksia muutetaan seuraavasti:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Fax ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Raporttiaset. (Report Setting) ja paina OK
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Lähetysraport. (Transmission tai XMIT Report) ja paina OK.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön oikea asetus.

• Ei
      Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti vain lähetysvirheen sattuessa.

• Ei+Kuva
      Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti vain lähetysvirheen sattuessa, osa faksin ensimmäisestä sivusta tulostetaan raporttiin.

• On
      Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti joka lähetyksen jälkeen.

• On+Kuva
      Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti joka lähetyksen jälkeen, osa faksin ensimmäisestä sivusta tulostetaan raporttiin.

6. Paina OK.
  7. Paina Stop/Exit.

Voit myös katsella näytöllä lähetysraporttikoostetta jossa luetellaan 200 viimeisintä lähetettyä ja vastaanotettua faksia. Toimi seuraavasti.

- Jos Brotherin ohjauspaneelissa on näppäin Reports:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Reports.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Lähetysvahvis. (Transmission tai XMIT Verify) ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Näytöllä (View on LCD) ja paina OK.

- Jos ei ole sellaista näppäintä:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu key.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Tulosta rap. (Print Reports) ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Lähetysvahvis. (Transmission tai XMIT Verify) ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Näytöllä (View on LCD) ja paina OK.

Yhteysraporttikooste:

Yhteysraporttikoosteessa luetellaan 200 viimeisintä lähetettyä ja vastaanotettua faksia.

Voit tulostaa Yhteysraporttikoosteen automaattisesti tietyin välein. Raportin tulostusväli asetetaan seuraavasti:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu key.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Fax ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Raporttiaset. (Report Setting) ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Yhteysrap.väli (Journal Period) ja paina OK.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön haluttu tulostusväli. Kun haluttu asetus näkyy näytössä, paina OK.
    * Voit valita että FAX/ MFC tulostaa raportin 50 faksin, 6, 12, 24 tunnin, 2, 7 päivän välein tai Ei.

- Jos valitsit 7 päivää, näytöllä kysytään minä viikonpäivänä raportti tulostetaan.

- Jos valitsit 50 faksin välein, näytössä lukee Hyväksytty (Accepted). Jatka kohdasta 7.

6. Anna kellonaika jolloin raportti tulostetaan 24-tuntisen kellon mukaan. Paina sitten OK.
  7. Paina Stop/Exit.

Jos valitsit 6, 12, 24 tuntia, 2 tai 7 päivää, FAX/MFC tulostaa raportin kun siinä on 200 viestiä. Raportti tulostetaan vaikka asetettu tulostusaika ei olisikaan käsillä koska muisti on täysi. Tulostuksen jälkeen kaikki raportissa mainitut työt poistetaan muistista. Aina kun FAX/MFC tulostaa raportin annettuna aikana, kaikki raportissa mainitut työt poistetaan muistista.

Jos haluat tulostaa raportin välillä, sen voi tulostaa manuaalisesti poistamatta töitä muistista.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-2840, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8370DN, MFC-8460N, MFC-8510DN, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9460CDN, MFC-9840CDW