FAX-2840

Skannattaessa dokumenttia kopiointia tai faksilähetystä varten näyttöön tulee MUISTI TÄYNNÄ. Mitä tehdä?

Ilmoitus tarkoittaa että muistia ei ole tarpeeksi vapaana toiminnon suorittamiseksi. Tarvittava muistimäärä riippuu dokumenttien sisältämän tiedon määrästä ja laadusta.

Jos MUISTI TÄYNNÄ tulee jo ensimmäistä faksisivua skannattaessa peruuta toiminto painamalla Stop/Exit.

Jos ilmoitus MUISTI TÄYNNÄ tulee seuraavaa sivua skannattaessa, paina Start niin voit lähettää jo skannatut sivut, tai paina Stop/Exit jos haluat peruuttaa.

Tuleeko MUISTI TÄYNNÄ-ilmoitus kun Faksitallennus on asennossa On? Kun Faksitallennus on asennossa On, kaikki saapuneet faxviestit talletetaan muistiin ja siihen kuluu muille toiminnoille tarvittavaa muistia. Faksitallennus-vaihtoehtoa käytetään faksin edelleenlähetyksen, kutsuviestin ja kauko-ohjauksen yhteydessä. Jos näitä toimintoja ei käytetä, silloin täytyy Faksitallennus asettaa arvoon Ei seuraavasti:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Fax. Paina sitten OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Kauko-ohj.val. (Remote Fax Opt) ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Ed.läh/tall. (Fwd/Page/Store) ja paina OK.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Ei ja paina OK.
  6. Jos muistissa on fakseja, tulee kysymys Erase All Fax? 1. Yes 2. No.

Jos poistat kaikki viestit tulostamatta niitä paina 1 (Kyllä) ja sitten Stop/Exit.

Jos haluat tulostaa viestit ensin, paina 2 (Ei) ja sitten STOP/EXIT ja seuraa allaolevia ohjeita viestin tulostamisesta.

Jos käytät toimintoja, jotka vaativat että Faksitallennus asetetaan arvoon On, silloin faxviestit täytyy välillä poistaa muistista tai tulostaa ja poistaa muistista, jotta muistia vapautuisi tuleville viesteille. Tulosta viestit seuraavasti:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Fax.
    Paina sitten OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Kauko-ohj.val. (Remote Fax Opt) ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Tulosta faksi (Print Fax) ja paina OK.
  5. Paina Start.
  6. Kun tulostus on valmis, paina Stop/Exit.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-2840, MFC-7320, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW