FAX-2840

Brother syöttää tulostuspaperia huonosti.

Tarkista ensin seuraavat seikat:

• Katso että paperinippu on tasaisesti paperikasetissa. Katso että nipussa ei ole ryppyisiä papereita ja tasoita nipun reunat. Käännä tarvittaessa nippu ylösalaisin.

• Älä täytä kasettia aivan pinon yläreunan merkkiin asti.

• Tarkista onko näytöllä jokin virheilmoitus. Tarkista tarvittaessa UKK:sta virheilmoituksen tai merkkivalon merkitys.

• Tarkista tulostinohjaimen Paperilähde-asetus (Paper Source). Jos valinta kohdassa Ensimmäinen sivu on Käsisyöttö ("Manual"), vaihda siihen "Auto Select" tai "Lokero 1".

• Puhdista paperinsyöttörullat ja erotuskumi seuraavasti:
HUOM: Kuvat esittävät tyypillistä tällä koneistotyypillä varustettua laitetta. Yksityiskohdat voivat olla sinun laitteessasi erilaisia.

1. Sammuta laite virtakytkimestä ja irroita verkkojohto.

2. Vedä paperikasetti ulos.

Katso laitteen sisään kun paperikasetti on otettu pois. Näet paperinsyöttörullat edessä kasetin tilan yläreunassa.

3. Tarkista paperinsyöttörullat.

Brother jossa on valotustaso (FB)

Brother ilman valotustasoa

Allaolevassa kuvassa näet rullat altapäin. Rullia on kaksi, Pickup Roller siirtää paperin kasetista koneistoon ja Separation Roller ottaa paperipinosta päällimmäisen paperin.

4. Tarkista rullien pinta.

Puhdas

Likainen

5. Puhdista rullien pinta vedellä kostutetulla nukkaamattomalla kankaalla.
    Puhdista isompi rulla pehmeällä kankaalla ja pienempi rulla kovalla kankaalla.

Rullia ei voi pyörittää käsin. Älä käytä puhdistamiseen isopropyylialkoholia. Älä käytä laitteen sisä- tai ulkopuolen puhdistamiseen suihkepullossa myytäviä puhdistusaineita, voit aiheuttaa tulipalon tai saada sähköiskun.

6. Avaa etukansi ja vedä rumpukasetti-värikasettiyhdistelmä hitaasti ulos koneesta.

Brother jossa on valotustaso (FB)

Brother ilman valotustasoa

7. Tarkista suurempi paperinsyöttörulla ja ohjausrullat (Registration roller).

8. Tarkista onko rullien pinnalla paperipölyä.

Suurempi rulla:

Puhdas

Likainen

Ohjausrullat:

Puhdas

Likainen

9. Puhdista rullien pinta vedellä kostutetulla nukkaamattomalla kankaalla.
    Puhdista ohjausrullat pehmeällä kankaalla ja suurempi rulla kovalla kankaalla.

Älä käytä puhdistamiseen isopropyylialkoholia. Älä käytä laitteen sisä- tai ulkopuolen puhdistamiseen suihkepullossa myytäviä puhdistusaineita, voit aiheuttaa tulipalon tai saada sähköiskun.

10. Työnnä värikasetti-rumpukasettiyhdistelmä takaisin sisään.

11. Tarkista erottelukumi paperikasetissa.

12. Tarkista erottelukumin (Separation pad) pinta.

Puhdas

Likainen

13. Puhdista erotuskumin pinta vedellä kostutetulla nukkaamattomalla kankaalla.
    Käytä puhdistamiseen kovaa kangasta.

Älä käytä puhdistamiseen isopropyylialkoholia. Älä käytä laitteen sisä- tai ulkopuolen puhdistamiseen suihkepullossa myytäviä puhdistusaineita, voit aiheuttaa tulipalon tai saada sähköiskun.

14. Työnnä paperikasetti takaisin laitteeseen.

15. Kytke verkkojohto takaisin laitteeseen ja käynnistä laite virtakytkimestä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7010, DCP-7010L, FAX-2820, FAX-2840, HL-2030, HL-2035, HL-2040, HL-2070N, MFC-7420, MFC-7820N