FAX-2840

Tukos sisällä

Noudata alla olevia ohjeita ratkaistaksesi ongelman:

HUOM: Ohjeen kuvat esittävät yhtä tämän sarjan laitetta joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1.  Avaa etukansi.

image
  2. Anna laitteen olla päällä 10 minuuttia jotta tuuletin jäähdyttää laitteen sisältä.

Välittömästi tulostuksen jälkeen tietyt laitteen sisäosat ovat kuumia. Kun avaat etu- tai takakannen, älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin ennenkuin laite on jäähtynyt.

image

3. Vedä värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä ulos. Juuttunut paperi tulee ulos kasetin mukana, tai paperi irtoaa niin että sen voi vetää käsin ulos.

image

• Suosittelemme asettamaan rumpuyksikkö-värikasetti-yhdistelmän pöydälle sanomalehden päälle siltä varalta että siitä valuu värijauhetta ulos.
    • Käsittele värikasettia varovasti. Jos saat värijauhetta käsille tai vaatteille, pyyhi se heti pois tai pese pois kylmällä vedellä.
      image

4. Paina vihreä lukitusvipu alas ja nosta värikasetti pois rumpuyksiköstä.
    Vedä juuttunut paperi pois rumpuyksiköstä.

Puch down the green lock lever

• Käsittele värikasettia varovasti. Jos saat värijauhetta käsille tai vaatteille, pyyhi se heti pois tai pese pois kylmällä vedellä.
    • Tulostuslaatuongelmien välttämiseksi älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin.
      DO NOT touch the shaded parts

5. Aseta värikasetti rumpuyksikköön pohjaan asti niin että kuuluu naksahdus. Kun kasetti on oikein paikallaan, vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti ylös.

Put the toner cartridge back

6. Jos juuttunut paperi ei tule ulos laitteesta, vedä paperikasetti kokonaan ulos.
    image

7. Vedä juuttunutta paperia alaspäin pois paperin kulkuradalta molemmin käsin.
    image

Vetämällä juuttunutta paperia alaspäin molemmin käsin se irtoaa helpommin.

8. Pane paperikasetti takaisin laitteeseen.

9. Aseta rumpuyksikkö-värikasetti-yhdistelmä takaisin laitteeseen.
    image

10. Sulje etukansi. Jos tulostus ei jatku automaattisesti, paina Start.

Vain tietokonetulostuksessa:

Jos sammutat laitteen paperitukoksen selvittämisen ajaksi, laite tulostaa sotkua. Ennen tulostimen sammuttamista poista tulostustyö tulostusjonosta.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-2840