FAX-2820

Miten estetään tiettyjen Brotherin toimintojen käyttö ulkopuolisilta.

Lähetyksen esto-toiminto estää faksin luvattoman käytön.

Kun lähetyksen esto on päällä, seuraavat toiminnot ovat käytettävissä:

• Faxvastaanotto

• Faksien edelleenlähetys (jos faksien edelleenlähetys oli jo käytössä)

• Kauko-ohjaus (jos faksitalletus oli jo käytössä)

• PC-Fax-vastaanotto (jos PC-fax-vastaanotto oli jo käytössä)

Kun lähetyksen esto on päällä, seuraavat toiminnot eivät ole käytettävissä:

• Faxlähetys

• Kopionti

• Tulostus tietokoneelta

• Skannaus tietokoneelta

• Kun lähetyksen esto on päällä, et voi käynnistää ajastettuja faksilähetyksiä tai pollausta, mutta kaikki ennen asetetut ajastetut faksilähetykset lähetetään normaalisti joten ne eivät katoa.

TUNNUSSANAN ASETTAMINEN

Tunnussana on asetettava ennen kuin lähetyksen estoa saa päälle.

• Jos olet jo asettanut tunnussanan, sinun ei tarvitse asettaa sitä uudelleen.

• Kirjoita tunnussana muistiin. Jos unohdat tunnussanan, ota yhteyttä Brother-huoltoon.

Tunnussana asetetaan seuraavasti:

1. Paina MENU/SET ja valitse Yleiset asetukset => Suojaus => Lähetyks.esto.

2. Anna tunnussana neljällä numerolla.

3. Paina MENU/SET.

• Jos syötät tunnussanan ensimmäistä kertaa, näytöllä näkyy VAHVISTA.

4. Anna tunnussana uudelleen.

5. Paina MENU/SET.

6. Paina STOP/EXIT.

LÄHETYKSEN ESTON KYTKEMINEN PÄÄLLE

Kun tunnussana on asetettu, lähetyksen eston saa päälle seuraavasti:

1. Paina MENU/SET ja valitse Yleiset asetukset => Suojaus => Lähetyks.esto.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Aseta läh.esto.

3. Paina MENU/SET.

4. Anna tunnussana neljällä numerolla.

5. Paina MENU/SET.

Brother siirtyy offline-tilaan ja näytössä lukee Läh.eston tila.

Jos virta katkeaa, tieto säilyy Brotherin muistissa jopa 4 päivää jos laite on saanut olla päällä niin kauan että varmistusakku on latautunut.

LÄHETYKSEN ESTON KYTKEMINEN POIS PÄÄLTÄ

Lähetyksen eston saa pois päältä seuraavasti:

1. Paina MENU/SET.

2. Anna tunnussana neljällä numerolla.

Lähetyksen esto menee pois päältä. Brotherin näyttöön tulee päivämäärä ja kellonaika.

Jos annoit väärän tunnussanan, näyttöön tulee Väärä tunnussana ja Brother on offline-tilassa. Brother pysyy lähetyksen estotilassa kunnes annat oikean tunnussanan.

TUNNUSSANAN VAIHTAMINEN

Lähetyksen eston tunnussana muutetaan seuraavasti:

1. Paina MENU/SET ja valitse Yleiset asetukset => Suojaus => Lähetyks.esto.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Aseta tunnussana.

3. Paina MENU/SET.

4. Anna tunnussana neljällä numerolla.

5. Paina MENU/SET.

6. Anna uusi tunnussana neljällä numerolla.

7. Paina MENU/SET.

8. Tee jompikumpi:

• Jos Brotherin näytössä ei lue "Vahvista", jatka kohdasta 9.

• Jos Brotherin näytössä lukee "Vahvista", toimi seuraavasti:

1. Anna uusi tunnussana uudelleen.

2. Paina MENU/SET.

3. Jatka kohdasta STEP 9.

9. Paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-2820, MFC-7420