FAX-2820

Kuinka asetetaan kelloaika ja päivämäärä?

Kelloaika ja päivämäärä asetetaan seuraavasti:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tai numeronäppäimillä Yleiset asetukset (Initial Setup) ja sitten Pvm&Aika (Date&Time).
  3. Näytössä pyydetään antamaan vuosi. Anna vuosiluvun kaksi viimeistä numeroa (esim. jos nyt on 2009 anna 0 9).
  4. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  5. Näytössä pyydetään antamaan kuukausi. Anna kuukausi kahdella numerolla (esim. jos on syyskuu, anna 0 9).
  6. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  7. Näytössä pyydetään antamaan päivä. Anna päivämäärä kahdella numerolla (esim jos nyt on 6. päivä anna 0 6).
  8. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  9. Näytössä pyydetään kelloaikaa. Anna kelloaika 24-tuntisen kellon mukaan (esim. jos kello on 3 iltapäivällä, anna 1, 5, 0, 0).
  10. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  11. Paina ohjauspaneelin näppäintä Stop/Exit.

Näytössä näkyy aika aina kun laite ei tee mitään faxtilassa. Jos laite on virransäästötilassa, näytössä lukee Lepotila (Sleep).

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-2820, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-9420CN