FAX-1820C

Miten kuitataan tietokoneessa näkyvä ilmoitus varatusta laitteesta ("MFC is Busy" tai "Connect Failure")?

1. Tarkista että Brotherissa on sähköjohto kytketty ja virta on päällä.

2. Tarkista että Brotherin näytössä ei ole mitään virheilmoitusta. Katso tarvittaessa UKK:sta miten po. virheilmoituksen tullessa toimitaan.

3. Tarkista että tietokoneliitäntäkaapeli on kytketty Brotherista suoraan tulostimeen eikä se kulje toisen oheislaitteen kautta (kuten Zip-asema, ulkoinen CD-ROM-asema, jakaja).

4. Tarkista että kaapeli ei ole vahingoittunut tai poikki ja että sen pituus on alle 2 metriä.

5. Tarkista että tietokoneesta on valittu oikea tulostinohjain. Esim. MS Word-ohjelmasta tulostettaessa valitse ensin Tiedosto ja sitten Tulosta, ja katso tulostusikkunan yläosasta että siellä näkyy oikean Brotherin nimi.

6. Tarkista että Windowsin käynnistyessä ei ladata automaattisesti muiden USB-liitäntäisten laitteiden, kuten Zip-aseman, ulkoisen CD-ROM-aseman, jne. ohjaimia.

Etsi ohjaimien latauskäskyjä täältä:

• Win.ini tiedosto
      Tiedosto löytyy sijainnista C\WINDOWS\Win.ini.
      Tiedosto on tekstitiedosto jossa USB-liitäntäisten laitteiden ohjaimet ladataan käskyllä load= tai run=, poista tai muuta sellaiset rivit kommenteiksi.

• Käynnistys-ryhmä
      Valitse Käynnistä -> Ohjelmat -> Käynnistys (Start-->Programs-->Startup).
      Jos löydät USB-liitäntäisten laitteiden ohjaimia poista niiden nimet ohjelmaryhmästä.

7. Jos tietokoneessa on USB 2.0-liitäntä tarkista että käyttämäsi kaapeli tukee Hi-Speed USB 2.0-yhteyttä.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Brother-myyjääsi tai Brother-huoltoon.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-4020C, DCP-7030, DCP-7040, DCP-7045N, DCP-8070D, DCP-9010CN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, FAX-1820C, FAX-1840C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-4820C, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-820CW, MFC-8370DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9460CDN, MFC-9840CDW, MFC-9970CDW