FAX-1360

Miten vaihdetaan värikasetti?

Värikasetti vaihdetaan seuraavasti:

1. Avaa kasettikotelon kansi. Jos musta kasetti on tyhjä, näytössä lukee Muste loppu musta ja Vaihda kasetti (Ink Empty Black ja Replace Ink).

2. Vedä lukkovipu alas ja vedä mustan värin kasetti ulos.

3. Ota uusi musta värikasetti pois pakkauksestaan.

4. Poista keltainen kuljetussuoja. Älä koske kuvassa esitettyyn alueeseen.

5. Mustalle värille on koneessa oma paikkansa joka osoitetaan samanvärisellä kannella. Pidä kasettia koko ajan vaaka-asennossa kun asetat sen paikoilleen nuolen suuntaan työntämällä.

6. Paina lukkovipua kohti kasettia kunnes kuuluu naksahdus. Sulje kasettikotelon kansi.

7. Jos vaihdoit kasetin, näytöllä kysytään vaihdoitko uuden kasetin (esim. "Vaihdoitko mu?"). Jos kasetti oli musta, täytyy painaa Kyllä eli nuoli ylöspäin, 1 tai + -näppäintä jolloin värin pistelaskuri nollataan automaattisesti. Jos vaihdettu kasetti ei ollut uusi, täytyy painaa nuoli alaspäin, 2 tai - -näppäintä jolla valitaan Ei.

Jos vaihdoit kasetin kun näytöllä lukee Pian loppu tai Muste loppu, värin pistelaskuri nollataan automaattisesti.

Jos vaihdon jälkeen tulee ilmoitus Vaihda kasetti tai Ei kasettia, tarkasta onko kasetti asetettu oikein ja asetitko todella täyden kasetin laitteeseen.

• Älä ota kasettia pois ellei sitä ole käsketty vaihtaa. Jos irroitat kasetin turhaan, mustetta menee hukkaan ja laite ei enää tiedä paljonko mustetta kasetissa on.
    • Älä kosketa kasettipaikan pohjaa, saat mustetahroja sormiisi.
    • Vaatteille tai sormille tulleet mustetahrat voidaan pestä heti saippualla tai pesupulverilla.
    • Kun kasetti on otettu pois pakkauksestaan, asenna se heti tulostimeen ja käytä loppuun kuuden kuukauden sisällä parhaan tulostuslaadun säilyttämiseksi. Käytä kasetit ennen pakkaukseen painettua parasta ennen-päivää.
    • Älä yritä purkaa värikasettia, väri voi vuotaa ulos kasetista.
    • Brother on suunniteltu käyttämään tietyntyyppistä mustetta jonka käyttö takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. Muiden valmistajien musteita käytettäessä ei saavuteta parasta mahdollista tulostuslaatua. Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja. Suosittelemme käyttämään vain aitoja Brotherin värikasetteja. Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-1360