PT-E550W

Haluan lyhentää tarran alkuun tulevaa tyhjää tilaa. (P-touch Editor 5.x)

Tulostuskoneiston rakenteesta johtuen joka tarran alkuun jää noin 25 mm eli tuuman mittainen tyhjä alue eli marginaali. Tätä aluetta voi pienentää tulostamalla useampia tarroja yhdellä kerralla.

Vähennä kunkin tarran tyhjää tilaa jollakin seuraavista tavoista:

1. Kun tulostetaan yksi tarra

2. Tulostettaessa useita tarroja

1. Kun tulostetaan yksi tarra

1. Napsauta (Paper) -painiketta paperi komentorivillä.

2.  Kohdassa [Teippiasetus] voit muuttaa marginaalia kohdasta [Marginaali:].
    Nauhan koko

Tulostin käyttää automaattisesti niin leveää vasenta marginaalia että tarraa voi syöttää oikein. Oikean marginaalin koko määräytyy silti tämän asetuksen mukaan.

3. Napsauta tulostuspainiketta Tulostus(Print) komentorivillä.

4. Valitse [Auto Cut ] (Automaattinen leikkaus) ja valitse sitten [Print ] (Tulosta).
    Automaattinen leikkaus

2. Tulostettaessa useita tarroja

Voit pienentää marginaalia tulostamalla useita tarroja kerralla, silloin tulostin jättää täyden marginaalin vain ensimmäisen tarran alkuun, seuraavat tarrat tulostuvat pienellä marginaalilla. Voit käyttää kaikissa tarroissa joko samaa asettelua tai eri asettelua eri tarroille.

- Saman asettelun käyttäminen useissa tarroissa

- Eri asettelujen käyttäminen useille tarroille

• Jos käytät samaa asettelua useissa tarroissa

Käytä Auto Cut (Automaattinen leikkaus) -toimintoa useiden tarrojen tulostamiseen peräkkäin ja leikkaa ne yksi kerrallaan:
    1. Napsauta tulostuspainiketta  Tulostus (Print) komentorivillä.

2.  Valitse [Auto Cut ] (Automaattinen leikkaus), valitse kopioiden määrä ja sitten [Print ] (Tulosta).
      Automaattinen leikkaus

Jotta nauha syöttyy oikein, tulostin asettaa automaattisesti leveämmän vasemman marginaalin vain ensimmäiselle tarralle. Toisessa ja sitä seuraavissa tarroissa on kapeat reunukset.
      näyte

• Jos käytät useita tarroja eri asetteluilla

Käyttämällä Ketjutulostusta voit tulostaa useita tarroja kerralla, kaikissa tarroissa voi olla eri asettelu:
    1. Napsauta tulostuspainiketta Tulostus (Print) komentorivillä.

2. Valitse [Automaattinen leikkaus], valitse [Ketjutulostus] ja napsauta [Tulosta].
      ketjutulostus

Jotta nauha syöttyy oikein, tulostin asettaa automaattisesti leveämmän vasemman marginaalin vain ensimmäiselle tarralle. Toisessa ja sitä seuraavissa tarroissa on kapeat reunukset.
      näyte

3. Luo seuraavat tarrat ja tulosta ne edellä olevien asetusten mukaisesti. Kun tulostat viimeisen tarran, poista valinta kohdasta [Ketjutulostus], varmista, että [Automaattinen leikkaus] on valittuna ja valitse sitten [Tulosta].
      Automaattinen leikkaus

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-2430PC, PT-2700, PT-2730, PT-D600, PT-E550W, PT-H500, PT-P700, PT-P710BT, PT-P910BT