DS-940DW

Asiakirjatukos

Asiakirja voi jumiutua laitteen sisään, jos sitä ei aseteta tai syötetä oikein tai jos se on liian pitkä.

1. (DSmobile DS-740D/DSmobile DS-940DW) Avaa luovutusohjain.
    image
  2. Avaa yläkansi.
    image
  3. Vedä juuttunut asiakirja varovasti ulos laitteesta.
    image
    image
    Tarkista, onko laitteen sisällä revenneitä paperinpaloja. Poista laitteen sisällä olevat paperinpalat.
  4. Sulje yläkansi.
  5. (DSmobile DS-740D/DSmobile DS-940DW) Sulje luovutusohjain.
TÄRKEÄÄ
  • Jotta juuttunut asiakirja ei vahingoitu, ÄLÄ vedä sitä ulos, ennen kuin olet avannut yläkannen.
  • Toimi seuraavasti, jotta paperitukoksia ei syntyisi jatkossa:
    • Sulje yläkansi oikein painamalla sitä varovasti keskeltä.
    • Määritä asiakirjan asetukset oikein.
    • Varmista, että asiakirjan voi syöttää laitteeseen.
    • Aseta asiakirja laitteeseen oikein.
    • Kun käytät pitkää paperia, vältä paperitukos valitsemalla Pitkä paperi -asetus Asiakirjan koko -valikosta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DS-640, DS-740D, DS-940DW