DS-640

Virhe- ja huoltoilmoitukset

DSmobile DS-640/DSmobile DS-740D

Ohjauspaneelin merkkivaloilmaisimet on selitetty tässä taulukossa.

Virta-/skannausmerkkivalo Kuvaus
image
Merkkivalo ei pala.
image
image
Merkkivalo palaa esitetyn värisenä.
image
image
Merkkivalo vilkkuu esitetyn värisenä.
Virta-/skannausmerkkivalo Laitteen tila
image

Asiakirjatukos

Poista paperitukos.

Jos skannaat pitkää asiakirjaa, valitse Pitkä paperi Skannauskoko- tai Asiakirjan koko -pudotusvalikosta.

Kun syötät kohokuvioitua korttia, varmista, että asetat sen syöttöpaikkaan kohokuvioitu puoli ylöspäin.

Yläkansi on auki

Yläkansi on auki. Sulje yläkansi.

Tallennustila ei riitä

Skannaa PC:hen -toimintoa käytettäessä kohdekansiossa ei välttämättä ole riittävästi muistia skannatuille tiedoille. Tyhjennä virhe painamalla START/STOP-painiketta. Varmista, että kohdekansiossa on riittävästi tilaa skannattuja tietoja varten.

image

Laiteohjelmistoa päivitetään

Laiteohjelmiston päivitys on meneillään. Odota, että päivitys on valmis.

DSmobile DS-940DW

Ohjauspaneelin merkkivaloilmaisimet on selitetty tässä taulukossa.

Virhemerkkivalo SD-kortin merkkivalo Wi-Fi-merkkivalo Akun merkkivalo Virta-/skannausmerkkivalo Kuvaus
image
image
image
image
image
Merkkivalo ei pala.
image
image
image

image

image

image
Merkkivalo palaa esitetyn värisenä.
image
image
image

image

image

image
Merkkivalo vilkkuu esitetyn värisenä.
image
Merkkivalo voi olla sammunut tai palaa tai vilkkua minkä tahansa värisenä.
Virhemerkkivalo SD-kortin merkkivalo Wi-Fi-merkkivalo Akun merkkivalo Virta-/skannausmerkkivalo Laitteen tila
image
image
image
image
image

Asiakirjatukos

Poista paperitukos.

Jos skannaat pitkää asiakirjaa, valitse Pitkä paperi Skannauskoko- tai Asiakirjan koko -pudotusvalikosta.

Kun syötät kohokuvioitua korttia, varmista, että asetat sen syöttöpaikkaan kohokuvioitu puoli ylöspäin.

Yläkansi on auki

Yläkansi on auki. Sulje yläkansi.

image
image
image
image
image

Laiteohjelmistoa päivitetään

Laiteohjelmiston päivitys on meneillään. Odota, että päivitys on valmis.

image
image
image
image
image

Tallennustila ei riitä

Skannaa PC:hen -toimintoa käytettäessä kohdekansiossa ei välttämättä ole riittävästi muistia skannatuille tiedoille. Tyhjennä virhe painamalla START/STOP-painiketta. Varmista, että kohdekansiossa on riittävästi tilaa skannattuja tietoja varten.

image
image
image
image
image

Käyttövirhe

Skannaa PC:hen

USB-kaapelia ei ole kytketty laitteeseen. Kytke USB-kaapeli.

image
image
image
image
image

Käyttövirhe

Skannaa PC:hen

Skannaa PC:hen -asetuksia ei määritetty Etäasetusohjelman avulla.

Määritä Skannaa PC:hen -asetukset Etäasetusohjelman avulla.

image
image
image

(vilkkuu hitaasti)

image
image

Langattoman verkon yhteysvirhe

Tyhjennä virhe painamalla START/STOP-painiketta. Vahvista verkkoasetukset.

image

(vilkkuu hitaasti)

image

(vilkkuu nopeasti)

image
image
image

Ei-tuettu muistikortti

Muistikorttipaikkaan on asetettu muistikortti, jota ei tueta.

• Ota muistikortti pois ja aseta tuettu microSD-muistikortti laitteeseen.
  • Alusta microSD-muistikortti tietokoneella.
image
image

(vilkkuu nopeasti)

image
image
image

Muistikortilla on liian monta tiedostoa

Laitteesi ei voi tallentaa tiedostoja muistikortille, jos kortilla on liian monta tiedostoa.

Tyhjennä virhe painamalla START/STOP-painiketta. Ota microSD-muistitikku pois ja tee sitten jompikumpi seuraavista:

• Poista microSD-muistikortilta käyttämättömät tiedostot tai kansiot ja yritä sitten uudelleen.
  • Käytä microSD-muistikorttia, jossa on vapaata tilaa.
image
image
image
image
image

Akun virhe

Akussa on ilmennyt virhe.

• Laitteen sisäinen lämpötila tai akun lämpötila on liian korkea tai matala. Odota, kunnes lämpötila on palannut normaaliksi ja merkkivalo on lakannut vilkkumasta.
  • Katkaise laitteesta virta ja kytke se sitten takaisin päälle. Jos laite ei palaa toimivaksi, ota yhteyttä Brother-jälleenmyyjääsi tai Brotherin asiakaspalveluun.
  • Liitä USB-kaapeli skanneriin ja tietokoneeseen, jotta voit käyttää skanneria. Varmista, että USB-kaapeli on liitetty kunnolla.
  • Jos virhettä ei voi poistaa, ota yhteyttä paikalliseen Brother-toimipisteeseen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Brother-ohje ja -asiakastuki

Aiheeseen liittyvät mallit

DS-640, DS-740D, DS-940DW