DS-600

Puhdista skanneri. (Macintosh)

Valitse käyttöjärjestelmä ja puhdista skanneri seuraavien ohjeiden mukaan.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Käytä laitteen mukana toimitettua puhdistusarkkia. Jos arkit ovat loppuneet, voit tilata lisää myyjältäsi.  Lähimmän Brother-myyjän yhteystiedot saat asiakaspalvelustamme.

Mac OS X 10.6/10.7 käyttäjät:

1. Avaa PageManager® 9 (Valitse Go => Application => Presto! PageManager 9 BR.)

2. Osoita Tiedosto => Valitse lähde (File => Select Source).

3. Valitse malli ja osoita Valitse (Select).

Choose your model and click Select

4. Osoita Hae kuvadata (Acquire).

Click Acquire

5. Osoita Kalibroi (Calibrate).

Click Calibrate

6. Aseta puhdistusarkki laitteeseen.
Jos puhdistusarkki ei yksinään riitä puhdistamiseen, voit tiputtaa muutaman tipan puhdistusalkoholia arkin keskelle.
    insert Cleaning Sheet

1. Osoita Puhdista (Clean).
    Puhdistusarkki siirtyy laitteessa edestakaisin ja sitten se syötetään ulos.

Click Clean

2. Osoita Cancel kun haluat lopettaa.

Click Cancel

Mac OS X 10.5 käyttäjät:

1. Avaa Kuvansiirtäjä (Image Capture). (Osoita Go => Application => Image Capture.)

2. Sulje ikkuna DSmobile yyyy (yyyy = mallisi nimi).

3. Osoita Laitteet => Selaa laitteita (Device => Browse Devices).

Click Device => Browse Devices

4. Avautuu Laiteselain (Image Capture Device Browser).
    Osoita Käytä Twain-käyttöliittymää (Use TWAIN UI) joka on kohdan DSmobile yyyy (yyyy = mallisi nimi) oikealla puolella.

Click Use TWAIN UI to the right of your scanner

5. Osoita Scan.

Click Scan

6. Osoita Kalibroi (Calibrate).

Click Calibrate

7. Aseta puhdistusarkki laitteeseen.
Jos puhdistusarkki ei yksinään riitä puhdistamiseen, voit tiputtaa muutaman tipan puhdistusalkoholia arkin keskelle.
    insert Cleaning Sheet

1. Osoita Puhdista (Clean).
    Puhdistusarkki siirtyy laitteessa edestakaisin ja sitten se syötetään ulos.

Click Clean

2. Osoita Cancel kun haluat lopettaa.

Click Cancel

Mac OS X 10.4 käyttäjät:

1. Avaa Kuvansiirtäjä (Image Capture). (Osoita Go => Application => Image Capture.)

2. Sulje ikkuna DSmobile yyyy (yyyy = mallisi nimi).

3. Osoita Laitteet => Selaa laitteita (Device => Browse Devices).

Click Device => Browse Devices

4. Avautuu Kuvansiirtäjä-laitteet-ikkuna (Image Capture Device Browser).

5. Aseta ruksi valintaruutuun Käytä Twain-käyttöliittymää (Use TWAIN software).

6. Osoita OK.

Click OK

7. Osoita Laitteet (Devices) => DSmobile yyyy (yyyy = mallisi nimi).

8. Ikkunassa DSmobile yyyy (yyyy = mallisi nimi) osota Scan.

9. Osoita Kalibroi (Calibrate).

10. Aseta puhdistusarkki laitteeseen.
Jos puhdistusarkki ei yksinään riitä puhdistamiseen, voit tiputtaa muutaman tipan puhdistusalkoholia arkin keskelle.
    insert Cleaning Sheet

1. Osoita Puhdista (Clean).
    Puhdistusarkki siirtyy laitteessa edestakaisin ja sitten se syötetään ulos.

2. Osoita Cancel kun haluat lopettaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

DS-600, DS-700D