DCP-L8400CDN

Scan to Network (Skannaa verkkoon) -toiminnon määrittäminen ja käyttäminen (Windows)

Skannaus verkkoon -toiminnon avulla voit skannata asiakirjoja suoraan CIFS-palvelimen jaettuun kansioon, joka sijaitsee paikallisessa verkossa tai internetissä. Skannaus verkkoon -toiminnon käyttöön tarvittavat asetukset voidaan tehdä WWW-pohjaisella hallinnalla. Asetustiedot talletetaan Skannaa verkkoon -profiiliin.

Skannaus verkkoon on käytettävissä vasta, kun skannaus verkkoon -profiilit on määritetty.

Katso vaiheet napsauttamalla linkkiä:

Skannaus verkkoon -toiminnon skannaus verkkoon -profiilien määrittäminen:

1. Tulosta verkkoasetusraportti, ja katso siitä Brother-laitteen IP-osoite. > Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten verkkoasetukset tulostetaan.
  2. Avaa www-pohjainen hallinta tietokoneessa, joka on liitetty samaan verkkoon kuin Brother-laite. Jos haluat käyttää www-pohjaista hallintaa, avaa selain (kuten Internet Explorer) ja kirjoita osoiteriville Brother-laitteen IP-osoite, joka löytyi verkkoasetusraportista. Esimerkki: http://[Brother-laitteesi IP-osoite])

Jos olet määrittänyt salasanan laitteen verkkokortille, sinun on ensin annettava verkon salasana näytön yläreunassa olevaan kirjautumiskenttään ja painettava -painiketta Next (Seuraava).

Anna verkon salasana

3. Valitse SCAN-välilehti.
  4. Osoita vasemmassa navigointipalkissa Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint (Skannaa FTP:lle/SFTP:lle/verkkoon/SharePointiin) -valikkoa.
  5. Valitse Network (Verkko) -vaihtoehto ja napsauta sitten Submit (Lähetä).
  6. Osoita vasemmassa navigointipalkissa Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint Profile (Skannaa FTP:lle/SFTP:lle/verkkoon/SharePointiin -profiili) -valikkoa.
  7. Valitse profiili, jonka haluat määrittää tai jota haluat muuttaa.
  8. Kirjoita Profile Name (Profiilin nimi) -kenttään nimi tälle palvelinprofiilille (enintään 15 aakkosnumeerista merkkiä). Laite näyttää tämän nimen laitteen näytössä (jäljempänä LCD).
  9. Kirjoita Host Address-kenttään isännän osoite (esimerkiksi mypc.example.com; enintään 64 merkkiä) tai CIFS-palvelimen IP-osoite (esimerkiksi 192.23.56.189). ”192.23.56.189”).
  10. Kirjoita Store Directory -kenttään CIFS-palvelimen sen kansion polku (enintään 60 merkkiä), johon haluat lähettää skannatut tiedot.
    Kirjoita CIFS-palvelimen kansion polku
  11. Napsauta File Name-pudotusluetteloa ja valitse tiedostonimen etuliite seitsemästä valmiista nimestä tai kahdesta käyttäjän määrittämästä nimestä. Skannatulle asiakirjalle käytetty tiedostonimi on valitsemasi tiedostonimen etuliite, jonka jälkeen seuraa ADS-skannerin laskurin kuusi viimeistä numeroa sekä tiedostotunniste (esimerkiksi ”Arvio_098765.pdf”).
  12. Napsauta Quality-pudotusluetteloa ja valitse laatuasetus. Jos valitset -vaihtoehdon, laite pyytää käyttäjää valitsemaan asetuksen aina, kun tämä käyttää skannausprofiilia.
  13. Napsauta File Type-pudotusluetteloa ja valitse tiedostotyyppi, jota skannattavissa tiedoissa käytetään. Jos valitset User Select-vaihtoehdon, laite pyytää käyttäjää valitsemaan asetuksen aina, kun tämä käyttää skannausprofiilia.
  14. Napsauta avattavan Glass Scan Size (skannauskoko) -luettelon painiketta ja valitse sitten asiakirjakoko luettelosta. Tämä on välttämätöntä, jotta voidaan varmistaa, että skannatun tiedoston koko on oikea.
  15. Napsauta File Size -pudotusluetteloa ja valitse tiedostokoko luettelosta.
  16. Napsauta Remove Background Color (Poista taustaväri)-pudotusvalikkoa ja valitse taso luettelosta. Tämän toiminnon avulla voidaan parantaa skannattavien tietojen luettavuutta poistamalla asiakirjoista taustaväri.
  17. Jos haluat suojata tämän profiilin PIN-koodin avulla, valitse Use PIN for Authentication (Käytä PIN-koodia todennukseen) -kentässä On (Käytössä).
  18. Jos valitsit Use PIN for Authentication (Käytä PIN-koodia todennukseen) -kentässä On (Käytössä), kirjoita PIN Code (PIN-koodi) -kenttään nelinumeroinen PIN-koodi.
  19. Voit määrittää todennusmenetelmän valitsemalla Auth.Method (Todennustapa)-kohdasta AutoKerberos, tai NTLMv2. Jos valitset Auto (Automaattinen), todennusmenetelmä tunnistetaan automaattisesti.
  20. Kirjoita Username (Käyttäjänimi) -kenttään käyttäjänimi (enintään 96 merkkiä), jolla on oikeudet kirjoittaa tietoja Store Directory-kentässä määritettyyn kansioon. Jos käyttäjänimi on osa toimialuetta, kirjoita käyttäjänimi jossakin seuraavista tyyleistä:
    user@domain
    \user
  21. Kirjoita Password (Salasana) -kenttään salasana (enintään 32 merkkiä), joka liittyy Username (Käyttäjänimi) -kenttään kirjoittamaasi käyttäjänimeen. Kirjoita salasana uudelleen Retype Password (Kirjoita salasana uudelleen) -kenttään.
  22. Jos haluat määrittää Kerberos-palvelimen osoitteen manuaalisesti, kirjoita Kerberos Server Address (Kerberos-palvelimen osoite) -kenttään Kerberos-palvelimen osoite (esimerkiksi kerberos.example.com, enintään 64 merkkiä).
  23. Napsauta Submit (Lähetä) -painiketta.

Jos käytät merkkejä ? , /, \, , :, < , >, | tai * voi aiheuttaa lähetysvirheen.

24. Sinun on määritettävä SNTP-protokolla (verkon aikapalvelin) tai asetettava päivämäärä, aika ja aikavyöhyke kaikille todennusmenetelmille ohjauspaneelissa. Ajan on vastattava Kerberos- ja CIFS-palvelinten käyttämää aikaa.

Skannaus verkkoon -toiminnon käyttäminen:

1. Aseta asiakirja.
  2. Paina (Skannaa).
  3. Valitse ToNetwork(Verkkoon) pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  4. Paina ToNetwork(Verkkoon)-painiketta.
    Kuvake siirtyy LCD-näytön keskelle ja näkyy sinisenä.
  5. Paina OK.
  6. Valitse jokin verkkopalvelimen profiileista pyyhkäisemällä ylös- tai alaspäin tai painamalla ylä- tai alanuolta. Jos profiili ei ole täydellinen (esimerkiksi kirjautumistilin nimi ja salasana puuttuvat tai tiedostotyyppiä tai laatua ei ole määritetty), sinua pyydetään ilmoittamaan puuttuvat tiedot.
  7. Aloita skannaus painamalla Start (Aloita)-painiketta.
    LCD-näytössä näkyy viesti Connecting (muodostetaan yhteyttä). Kun yhteys CIFS-palvelimeen on muodostettu, laite aloittaa skannauksen.

Jos skannaat asiakirjan skannerin lasilta, nestekidenäytössä näkyy viesti Seuraava sivu? Valitse Kyllä tai Ei.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)