DCP-L2627DW(XL)

Tilanäytössä lukee "Offline". (Windows)

Status Monitor

Tarkista, voitko tulostaa tietokoneesta.

> Jos et voi tulostaa, klikkaa tästä.
> Jos voit tulostaa, klikkaa tästä.

Jos et voi tulostaa tietokoneeltasi...

Jos et voi tulostaa, toimi seuraavasti käytettävän liitännän mukaan.

Jos voit tulostaa tietokoneeltasi...

VAIHE A: Tarkista että Status Monitor näyttää tai seuraa oikean Brother-laitteen tilaa.

Tilanäyttö ei voi näyttää oikeita tietoja, jos oikeaa ohjainta ei ole määritetty tilanäytön Seurattava laite- tai Näytettävä laite - asetuksessa. Etsi oikea tulostinohjain ja tarkista Status Monitorin asetukset seuraavasti.

Vaihe I: Etsi oikea tulostinohjain.

Jos olet muuttanut tulostinohjainta useasti tai olet vaihtanut USB-kaapelin paikkaa useasti, voi olla että Windows luo useita kopioita samasta tulostinohjaimesta. Tässä tilanteessa jotkut tulostinohjaimet toimivat, toiset eivät ehkä toimi. Jos haluat tulostaa asiakirjoja, valitse tulostinohjain, joka toimii.

(Windows 11)

Printer Copy

1. Kytke Brother-laitteeseen virta. Jos muita laitteita on liitetty, sammuta ne joilla et aio tulostaa.
  2. Valitse käytettävä Brother-laite.
  3. Tarkista Brotherin tila.
    Jos tila on Valmis, se tarkoittaa, että tulostinohjain toimii oikein. Valitse se tulostinajuri tulostettaessa.Make sure the Brother machine status
  4. Jos olet tarkistanut tulostinohjaimet, jotka toimivat, jatka Vaiheesta II.

(Windows 7, Windows 8, ja Windows 10)

Copy icon

Aseta kohdistin tulostimen kuvakkeen päälle joksikin aikaa, jolloin 'tulostinohjaimen tila' avautuu.

Hover the cursor over the printer icon

Jos tila on Offline, tulostinajuri ei toimi. Valitse tulostinajuri, jonka tila ei ole offline.
Jos haluat aina tulostaa tästä tulostimesta, napsauta koneen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Aseta oletustulostimeksi. Sitten näet kuvakkeessa Valittu-merkin. Kun tulostat seuraavan kerran, tämä tulostinajuri valitaan automaattisesti..

Default Printer

Vaihe II: Valitse "Device to Monitor"- asetus.

1. Napsauta tehtäväalueen tilanäyttökuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten seurattava laite: Status Monitor Settings => Device to Monitor.

Choose Device to Monitor

2. Näet asennetut Brother-tulostinohjaimet. Jos olet asentanut useampia Brothereita tai useampia versioita samasta tulostinohjaimesta, näet useampia Brother-tulostinohjaimia.

Tarkista käyttämäsi ohjaimet ja poista ne ohjaimet, joita ei käytetä Vaiheessa A-I.

image

3. Napsauta OK. Nyt alat saamaan tilailmoituksia, kuten väri tai paperi loppu.

Jos valitsit vain yhden ohjaimen vaiheessa 2, jatka Vaiheesta B.

Jos valitsit useita ohjaimia vaiheessa 2, voit valita mitä laitetta seurataan silloinkin kun siinä ei ole virheilmoitusta. Jatka vaiheesta III.

Vaihe III: Valitse näytettävä laite -asetus.

1. Napsauta tehtäväalueen tehtäväalueen tilanäyttökuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten näytettävä laite: Status Monitor Settings => Device to Display.

Choose Device to Display

2. Valitse sen koneen ohjain, jonka tilan haluat näyttää (kuten Valmis, offline) muina aikoina kuin virheiden tapahtuessa.

image

3. Napsauta OK. Varmista, että vaiheessa 2 valittu laite on päällä ja siirry sitten VAIHEESEEN B.

VAIHE B: Tarkista tilanäytössä näkyvä tila.

Tarkista Status Monitorin ilmoittama tila.

Jos Offline-tila on edelleen näkyvissä, käynnistä Status Monitor uudelleen noudattamalla alla olevia ohjeita ja tarkista tila uudelleen.

1. Jos tulostat Brotherilla verkkoyhteydellä, jatka vaiheesta C.
  2. Jos tulostat Brotherilla USB-liitännällä, jatka vaiheesta D.

VAIHE C: Varmista tietoturvaohjelmisto (vain verkon käyttäjät)

Jos käytät Brotheria verkkoliitännällä, tietoturvaohjelmat voivat estää Status Monitoria saamasta oikeata tilatietoa Brotherista.

Varmista, että tietoturvaohjelmisto EI hylkää Status Monitorin yhteyttä. Tietoturvaohjelma voi viitata  Status Monitoriin alla olevilla nimilläe.

• BrMfimon.exe
  • Brother Status Monitor (Network)
  • Brother Status Monitor Application
  • BrStMonW.exe

Tietoturvaohjelman asetusten muuttaminen on selitetty ohjelman käyttöoppaassa, tai ota yhteyttä ohjelman toimittajaan.

Jos tila on edelleen Offline, siirry VAIHEESEEN D.

VAIHE D: Asenna tilanäyttö uudelleen

Status Monitor -sovellusohjelmassa voi olla ongelmia.

Lataa tilanäytön sisältävä täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti Ladattavat tiedostot-osiosta ja asenna se uudelleen.

> Klikkaa tästä nähdäksesi, miten voit ladata täydellisen ohjain- ja ohjelmistopaketin osiosta Ladattavat tiedostot.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1050DW, DCP-J1200W(E), DCP-L2620DW, DCP-L2627DW(XL), DCP-L2660DW, DCP-L5510DW, HL-L2400DW, HL-L2445DW, HL-L2447DW, HL-L5210DN, HL-L5210DW, HL-L5215DN, HL-L6210DW, HL-L6410DN, HL-L6415DN, MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL), MFC-L2800DW, MFC-L2827DW(XL), MFC-L2860DW, MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L5715DN, MFC-L6710DW, MFC-L6910DN, MFC-L6915DN