DCP-J925DW

Miten dokumentti skannataan ja liitetään sähköpostiviestin liitetiedostoksi. (Windows) (sisältää opetusvideon)

Voit skannata dokumentin ja siirtää sen automaattisesti tietokoneeseesi sähköpostiviestin liitetiedostoksi ControlCenter4-ohjelmalla. Valitse ensin ControlCenter4 käyttöliittymä niin saat lisätietoja sen käytöstä.

HUOM: Kuvat ja video esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita ja sinun Brotherisi ikkunat voivat olla erilaisia.

Perustila

1. Aseta dokumentti.
  2. Napsauta alla olevaa kuvaa niin opetusvideo käynnistyy.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta ja avautuu uuteen ikkunaan.

1. Valitse välilehti Scan.
    2. Valitse Asiakirjan tyyppi (Document Type) ja Skannauskoko (Scan Size).
    3. Valitse Skannaus (Scan).
    4. Skannattu kuva näkyy ikkunan kuva-alueella. Hyväksy kuva ja muokkaa tarvittaessa.
    5. Valitse Send E-mail.
    6. Avautuu sähköposti-ikkuna. Voit muuttaa tiedostotyyppiä *1, paina sitten OK. Tietokoneessa avataan oletussähköpostiohjelma ja kuva liitetään tyhjään viestiin liitetiedostoksi.

> Jos tietokoneessa oletussähköpostiohjelma ei aukea tai tulee virheilmoitus, katso täältä miten asetetaan oletussähköpostiohjelma.

*1: Seuraavat kuvatiedostotyypit ovat mahdollisia tallennusmuotoja. (HUOM: Eri Brother-malleissa ja käyttöjärjestelmissä tiedostotyyppivalikoima voi olla erilainen.)

• Windows Bitmap (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg): Voit myös valita tiedostokoon (File size).
  • TIFF (*.tif): Voit valita "Uncompressed" tai "Compressed".
  • TIFF Multi-Page (*.tif): Voit valita "Uncompressed" tai "Compressed".
  • Portable Network Graphics (*.png)
  • PDF (*.pdf): Voit myös valita tiedostokoon (File size).
  • Secure PDF (*.pdf) : Voit myös valita tiedostokoon (File size).
  • XML Paper Specification (*.xps): Käytettävissä Windows Vista, Windows 7 tai XML Paper Specification-standardia tukevien ohjelmien kanssa.

Edistynyt tila

1. Aseta dokumentti.
  2. Napsauta alla olevaa kuvaa niin opetusvideo käynnistyy.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta ja avautuu uuteen ikkunaan.
    1. Valitse välilehti Scan.
    2. Valitse E-mail. Tietokoneessa avataan oletussähköpostiohjelma ja kuva liitetään tyhjään viestiin liitetiedostoksi.

> Jos haluat muuttaa asetuksia, katso täältä miten skannausasetuksia muutetaan.

> Jos tietokoneessa oletussähköpostiohjelma ei aukea tai tulee virheilmoitus, katso täältä miten asetetaan oletussähköpostiohjelma.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW