DCP-J925DW

Miten näkee kuinka paljon mustetta on jäljellä kaseteissa?

Kasettien mustemäärän näkee Tilanvalvontaohjelmalla (Status Monitor) joka on MFL-Pro Suite-ohjelmistoon kuuluva ohjelma joka käynnistetään samalla kuin käyttöjärjestelmä jolloin sen kuvake näkyy tietokoneen näytöllä. Mustemäärän näkee myös laitteen ohjauspaneelista. Toimi seuraavasti.

1. Tarkista mustemäärä ohjauspaneelista

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa Kosketusnäyttömalleille.

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Mustehallinta (Ink Management) ja paina OK.

3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Mustetta jäljellä (Ink Volume) ja paina OK.

4. Paina Stop/Exit.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Mustehallinta (Ink) (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)
  2. Paina image.

3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Mustetta jäljellä (Ink Volume) (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa).

4. Paina Mustetta jäljellä.

5. Paina Stop/Exit.

2. Tarkista mustemäärä Tilanvalvonnasta

*Vain Windows-käyttäjät:

• Kaksoisnapsauta tehtävärivillä kellon vasemmalla puolella näkyvää kuvaketta.

--TAI--

• Käynnistä Tilanvalvonta valitsemalla
    Start-->All Programs-->Brother-->MFC(DCP)-XXXX .

image

*Mac OS X-käyttäjät:

• Käynnistä Status Monitor osoittamalla
    Macintosh HD/Library/Printers/Brother/Utilities/.

image

3. Tarkista mustemäärä ControlCenteristä

*Vain Windows-käyttäjät:

• Kaksoisnapsauta tehtävärivillä kellon vasemmalla puolella näkyvää kuvaketta.

image

--TAI--

• Käynnistä ControlCenter4 valitsemalla
    Start-->All Programs-->Brother-->MFC(DCP)-XXXX .

<Perustila>

image

<Edistynyt tila>

image

*Mac OS X-käyttäjät:

• Tilanäytön saa esille seuraavasti. Osoita ensin:
    Macintosh HD/Library/Printers/Brother/Utilities/ControlCenter. Valikkopalkkiin tulee kuvake ControlCenter . Osoita kuvaketta ja valitse Avaa (Open). Osoita vasemmalla olevaa toimintoa Laiteasetukset (DEVICE SETTINGS) ja sen jälkeen kuvaketta Musteen määrä (Ink Level).

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-J430W, MFC-J470DW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW