DCP-J925DW

En pysty lukemaan Brotherin nestekidenäytön tekstiä. Miten säädetään nestekidenäytön kirkkautta ja kontrastia?

Brotherin nestekidenäytön taustavalon kirkkautta voi säätää seuraavasti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, seuraa alla olevia ohjeita "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina Menu.

2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Näytön asetus (LCD Settings).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Taustavalo (Backlight).

7. Valitse nuoli vasempaan- ja oikeaan-näppäimellä Vaalea, Keski tai Tumma (Light, Med tai Dark).

8. Paina OK.

9. Paina Stop/Exit.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup).

3. Paina Yleiset aset. (General Setup).

4. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Näytön asetus (LCD Settings).

5. Paina Näytön asetus (LCD Settings).

6. Paina Taustavalo (Backlight).

7. Paina Vaalea, Keski tai Tumma (Light, Med tai Dark).

8. Paina Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J925DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW