DCP-J925DW

Miten muutetaan aikaa jonka laite odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan?

Brother siirtyy säästötilaan kohta tulostustyön päättymisen jälkeen energiankulutuksen pienentämiseksi. Voit muuttaa aikaa jonka tulostin odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan. Laite poistuu säästötilasta kun painat jotain ohjauspaneelin nappia, laite ottaa vastaan faksin tai tulostustyön tietokoneelta tai tekee kopion.

Säästötilassa laitteen näytössä ei näy mitään.

Jos odotusaikaa muutetaan Brotherin ollessa säästötilassa, uusi asetus tulee voimaan kun Brother ottaa vastaan faksin tai tulostustyön tietokoneelta tai tekee kopion.

Näin muutat aikaa jonka tulostin odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan:

1. Paina VALIK (MENU).
  2. Painamalla nuoli ylös tai alas-näppäimiä valitse Yleiset asetukset (General Setup).
  3. Paina Yleiset asetukset.
  4. Painamalla nuoli ylös tai alas-näppäimiä valitse Lepotila (Sleep Mode).
  5. Paina Lepotila.
  6. Painamalla nuoli ylös tai alas-näppäimiä valitse jokin odotusajan mahdollinen arvo 1 Min, 2 Mins, 3 Mins, 5 Mins, 10 Mins, 30 Mins tai 60 Mins. (Tätä valintaa ei ole kaikissa malleissa.)
  7. Paina haluttua arvoa.
  8. Paina Stop/Exit.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-6690CW, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-6890CDW, MFC-990CW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6910DW