DCP-J925DW

Miten skannataan kun käytössä on OS® X 10.7?

Skannauksen voi suorittaa kahdella eri tavalla:
 - Käyttäen Image Capture-sovellusta
 - Skannaa suoraan "Print & Scan"-toiminnolla

Skannaus toimii myös sovelluksista, kuten Brother ControlCenteristä.  Täältä pääsee ControlCenterin UKK-sivuille.

Tapa 1: Käytä Image Capture-sovellusta
Image Capturen käyttö skannaukseen Mac OS X 10.7 kanssa vaatii ICA Skanneriohjaimen. Brotherin Mac OS X 10.7 CUPS-tulostinohjain sisältää ICA-Skanneriohjaimen. ICA-Skanneriohjain asennetaan kun asennat CUPS-tulostinohjaimen.

Toimi seuraavasti:

1. Kytke Brother Macintosh iin USB-kaapelilla. Tai kytke Brother samaan verkkoon (jos käytät verkkoliitäntää) minne Macintosh on kytketty.

2. Avaa Image Capture.
    launch the image capture

3. Valitse laite ikkunan vasemmasta reunasta.

Vihje:
    Jos kytkit Brotherin Macintoshiin USB-kaapelilla, laite näkyy ikkunassa DEVICES. Jos kytkit Brotherin verkkoon, laite näkyy ikkunassa SHARED.
    Image Capture

4. Aseta skannattava paperi dokumentinsyöttölaitteeseen tai valotustasolle.
    - Jos asetit paperin dokumentinsyöttölaitteeseen, valitse kohdasta Mode valinta "Document Feeder" ja sivukoko (size) kohdasta Scan Size.
    Image Capture

- Jos asetit paperin valotustasolle, valitse kohdasta Mode valinta "Flatbed".
    Huomaa:
    * Jos Brotherissa ei ole dokumentinsyöttölaitetta, valinta Mode ei tule näkyviin.
    * Kun valintaruudussa Detect Separate Items ei ole ruksia, kaikki sivut skannataan yhdellä kertaa ja talletetaan samaan tiedostoon. Kun valintaruudussa Detect Separate Items on ruksi, kaikki sivut skannataan erikseen ja talletetaan eri tiedostoihin. Jos ohjelma ei automaattisesti rajaa sivuja haluamallasi tavalla, voit tehdä sen käsin raahaamalla rajaviivaa hiirellä ikkunassa joka aukeaa osoittamalla Show Details.
    Image Capture

5. Valitse ikkunasta Scan To joko kohdekansio (destination folder) tai kohdesovellus (destination application).
    Image Capture

Vihje:
    Voit muuttaa seuraavia asetuksia ikkunassa joka aukeaa osoittamalla Show Details. Huomaa että valintojen nimet ja valintamahdollisuudet ovat eri malleissa erilaisia.

• Scan Mode: Valitse dokumentinsyöttölaite ("Document Feeder") tai valotustaso ("Flatbed").
    • Document Kind: Valitse värillinen, mustavalkoinen tai tekstidokumentti ("Color", "Black & White", "Text").
    • Resolution: Valitse haluttu skannaustarkkuus.
    • Scan Size: Valitse skannattavan sivun koko (jos skannataan dokumentinsyöttölaitteesta) tai skannausalue (jos skannataan valotustasolta).
    • Orientation tai Rotation Angle: Valitse pysty- tai vaakasuuntainen dokumentti (jos skannataan dokumentinsyöttölaitteesta) tai skannauskulma  (jos skannataan valotustasolta).
    • Duplex: Valitse kaksipuoleinen skannaus jos skannataan dokumentinsyöttölaitteesta ja jos mallisi tukee tätä toimintoa.
    • Scan To: Valitse joko kohdekansio tai kohdesovellus.
    • Name: Anna talletustiedoston nimen etuliite.
    • Format: Valitse tiedostotallennusmuoto.
    • Image Correction: Voit muuttaa kuvan kirkkautta (Brightness), värisävyä (Tint), värilämpötilaa (Temperature) tai värikylläisyyttä (Saturation).

Image Capture

6. Osoita Scan niin skannaus käynnistyy.

Tapa 2: Skannaa "Print & Fax"-toiminnolla
Jos Brother on lisätty toimintoon Print & Fax, voit skannata suoraan täältä. Toimi seuraavasti:
  1. Kytke Brother Macintoshiin USB-kaapelilla. Tai kytke Brother samaan verkkoon (jos käytät verkkoliitäntää) minne Macintosh on kytketty.
  2. Valitse Apple-valikosta System Preferences.
  3. Osoita kuvaketta Print & Fax.
  4. Valitse laite vasemmalla olevast listasta ja osoita Open Print Queue... .
    Print & Scan

5. Osoita Scanner-kuvaketta.
    Print & Scan

6. Aseta skannattava paperi dokumentinsyöttölaitteeseen tai valotustasolle.
    - Jos asetit paperin dokumentinsyöttölaitteeseen, valitse kohdasta Mode valinta "Document Feeder" ja sivukoko (size) kohdasta Scan Size.
    Scanner

-Jos asetit paperin valotustasolle, valitse kohdasta Mode valinta "Flatbed".
    Huomaa:
    * Jos Brotherissa ei ole dokumentinsyöttölaitetta, valinta Mode ei tule näkyviin.
    * Kun valintaruudussa Detect Separate Items ei ole ruksia, kaikki sivut skannataan yhdellä kertaa ja talletetaan samaan tiedostoon. Kun valintaruudussa Detect Separate Items on ruksi, kaikki sivut skannataan erikseen ja talletetaan eri tiedostoihin. Jos ohjelma ei automaattisesti rajaa sivuja haluamallasi tavalla, voit tehdä sen käsin raahaamalla rajaviivaa hiirellä ikkunassa joka aukeaa osoittamalla Show Details.
    Scanner

7. Valitse ikkunasta Scan To joko kohdekansio (destination folder) tai kohdesovellus(destination application).
    Scanner

Vihje:
    Voit muuttaa seuraavia asetuksia ikkunassa joka aukeaa osoittamalla Show Details. Huomaa että valintojen nimet ja valintamahdollisuudet ovat eri malleissa erilaisia.

• Scan Mode: Valitse dokumentinsyöttölaite ("Document Feeder") tai valotustaso ("Flatbed").
    • Document Kind: Valitse värillinen, mustavalkoinen tai tekstidokumentti ("Color", "Black & White", "Text").
    • Resolution: Valitse haluttu skannaustarkkuus.
    • Scan Size: Valitse skannattavan sivun koko (jos skannataan dokumentinsyöttölaitteesta) tai skannausalue (jos skannataan valotustasolta).
    • Orientation tai Rotation Angle: Valitse pysty- tai vaakasuuntainen dokumentti (jos skannataan dokumentinsyöttölaitteesta) tai skannauskulma  (jos skannataan valotustasolta).
    • Duplex: Valitse kaksipuoleinen skannaus jos skannataan dokumentinsyöttölaitteesta ja jos mallisi tukee tätä toimintoa.
    • Scan To: Valitse joko kohdekansio tai kohdesovellus.
    • Name: Anna talletustiedoston nimen etuliite.
    • Format: Valitse tiedostotallennusmuoto.
    • Image Correction: Voit muuttaa kuvan kirkkautta (Brightness), värisävyä (Tint), värilämpötilaa (Temperature) tai värikylläisyyttä (Saturation).

Scanner

8. Osoita Scan niin skannaus käynnistyy.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-1610W, DCP-1612W, DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-375CW, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7045N, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-750CW, DCP-770CW, DCP-8065DN, DCP-8085DN, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9010CN, DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J315W, DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, DCP-J515W, DCP-J525W, DCP-J552DW, DCP-J715W, DCP-J725DW, DCP-J752DW, DCP-J925DW, DCP-L2520DW, DCP-L2540DN, DCP-L2560DW, DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-295CN, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-490CW, MFC-5860CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7820N, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-820CW, MFC-8370DN, MFC-845CW, MFC-8460N, MFC-8510DN, MFC-885CW, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-8880DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9330CDW, MFC-9420CN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9460CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5910DW, MFC-J5920DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J650DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW, MFC-L2700DW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)