DCP-J925DW

Miten dokumentti skannataan ja liitetään sähköpostiviestin liitetiedostoksi SCAN-näppäimellä

Voit skannata dokumentin ja siirtää sen automaattisesti tietokoneeseesi sähköpostiviestin liitetiedostoksi painamalla SCAN-näppäintä Brotherin ohjauspaneelissa.

1. Aseta dokumentti.
  2. Paina SCAN.
  3. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä 'sähköposti' (to Email).
  4. Paina 'sähköposti'.
  5. (Verkkoliitännän käyttäjät)
    1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä asiakirjan sähköpostilla lähettämiseen käytettävä kohdetietokone.
      Huom:
      Jos tietokoneesi nimi ei näy listassa, katso täältä tarkempia neuvoja.
    2. Paina kohdetietokoneen nimeä ja sitten OK.
    3. Jos näytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, kirjoita kohdetietokoneen 4-numeroinen PIN-koodi ohjauspaneelista ja paina OK.
  6. Paina Mono Start tai Colour Start.
    Brother aloittaa skannauksen, tietokoneessa avataan oletussähköpostiohjelma ja kuva liitetään tyhjään viestiin liitetiedostoksi.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J925DW