DCP-J925DW

Skannaa dokumentti ja avaa skannattu kuva grafiikkaohjelmassa muokkausta varten painamalla ohjauspaneelin SCAN-näppäintä

Voit skannata dokumentin ja avata skannatun kuvan grafiikkaohjelmassa muokkausta varten painamalla ohjauspaneelin SCAN-näppäintä.

Jos haluat muuttaa skannausasetuksia, täältä näet miten muutetaan skannausasetuksia.

1. Aseta asiakirja.
  2. Paina SCAN.
  3. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Skannaus kuvaksi.
  4. Paina kuvaksi.
  5. (Verkkokäyttäjät)
    1. Valitse näyttöön nuoli ylös ja alas-näppäimilla tietokone jonne kuva lähetetään.
      Huom:
      Jos tietokoneesi nimeä ei näy näytössä, katso täältä miten silloin toimitaan.
    2. Paina tietokoneen nimeä ja sitten OK.
    3. Jos näytössä kysytään salasanaa, anna tietokoneen 4-numeroinen salasana ohjauspaneelista ja paina OK.
  6. Paina Mono Start tai Colour Start. Skannattu kuva avautuu siinä sovelluksessa jonka valitsit asetussivulla.

Skannauksen voi suorittaa tietokoneesta käsin ControlCenter-ohjelmalla. Ohjeet ControlCenterin käytöstä Windows/ Macintosh-ympäristössä löydät vastaavalta UKK-sivulta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J925DW