DCP-J925DW

Muste vähissä

Viesti "Muste vähissä" näkyy Brother-laitteen nestekidenäytössä kun yksi tai useampi väriainekasetti on loppumaisillaan. Tilaa näytön mukainen uusi väriainekasetti. Jatka tulostamista kunnes näytössä lukee "Ei voi tulostaa".

Napsauta tästä, jos haluat nähdä värikasetin tilausnumeron. Siirryt Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet-sivulle.

Jos "Muste vähissä" näkyy senkin jälkeen, kun olet asentanut tai vaihtanut värikasetin, noudata alla olevia ohjeita:

Tarkista, että käytät aitoja Brother-vaihtokasetteja. Jos kasetit olivat pöydällä odottamassa asentamista, katso että et vaihtanut tyhjiä ja täysiä kasetteja keskenään.

• Jos et käytä aitoja Brother-mustekasetteja tai jos käytät uudelleentäytettyjä kasetteja, suosittelemme, että vaihdat ne aitoihin Brother-mustekasetteihin.
  • Jos käytät aitoja Brother-mustekasetteja jatka seuraavaan kohtaan.

Brother suosittelee mitä vakavammin, että asiakkaamme käyttäisivät vain aitoja Brother-mustekasetteja parhaimman laadun aikaansaamiseksi. Ei-aitojen Brother-mustekasettien käyttäminen voi vaikuttaa laitteiston suorituskykyyn, tulostuslaatuun ja laitteen luotettavuuteen, koska aitojen Brother-musteiden koostumus estää tulosteen tuhriintumisen ja tulostuspään tukkeutumisen. Brotherin takuu ei päde ongelmiin, jotka ovat aiheutuneet kolmannen osapuolen musteen ja/tai kasettien käyttämisestä.
Saat lisää tietoa aidoista Brother-tarvikkeista täältä.

Viesti MUSTE VÄHISSÄ XXXX voi ilmestyä Brother-laitteen näyttöön senkin jälkeen, kun olet vaihtanut musteen/musteita. Siihen voi olla useita syitä:

1. Toinen mustekasetti, vaihtamasi lisäksi, voi olla käymässä vähiin. Tarkista nestekidenäytön viesti.

• Jos viestissä MUSTE VÄHISSÄ XXXX ilmoitetaan eri väri, kun se jonka juuri vaihdoit, voit jatkaa tulostamista kunnes Ei voi tulostaa -viesti tulee näyttöön.

• Jos viestissä mainitaan juuri vaihtamasi mustekasetti, niin jatka VAIHEESEEN 2.

2. Mustekasetti ei ole asennettu oikein.

Asenna mustekasetit noudattaen alla olevia ohjeita:

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Avaa mustekasettikotelon kansi, joka on laitteen etupuolella sen oikealla puolella.
      Paina värillistä lukkosalpaa alaspäin ja poista ne mustekasetit, joista nestekidenäyttö ilmoittaa, että ne ovat vähissä.

image

2. Asenna mustekasetit takaisin laitteeseen. Jokaisella värillä on oma paikkansa. Asenna kasetti nuolen osoittamaan suuntaan, kunnes se naksahtaa paikoilleen.

image

3. Sulje mustekasettkotelon kansi.

• Jos viesti häviää, on ongelma ratkaistu.

• Jos viesti MUSTE VÄHISSÄ XXXX edelleenkin näkyy nestekidenäytössä, toista VAIHE 2 jopa 4 kertaa.
      Jos ongelma vieläkin jatkuu, ota yhteyttä Brother-asiakaspalveluun.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW