DCP-J925DW

Vaihda kasetti

Brother on suunniteltu käyttämään tietyntyyppistä mustetta jonka käyttö takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. Muiden valmistajien musteita käytettäessä ei saavuteta parasta mahdollista tulostuslaatua. Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja. Suosittelemme käyttämään vain aitoja Brotherin värikasetteja. Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia.
> Tietoa aidoista Brother-kaseteista

Värilliset värikasetit voivat tyhjentyä vaikka et koskaan tulostaisi värikuvia. Selitys tälle löytyy seuraavalta UKK-sivulta:

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Värikasetti vaihdetaan seuraavasti:

1. Avaa kasettikotelon kansi. Jos yksi tai useampia kasetteja on tyhjiä, esim. magenta, näytössä lukee Vain m/v-tulostus ("B&W Print Only") tai Ei voi tulostaa ("Cannot Print").

2. Paina näytöllä ilmoitetun värin kasetin päällä olevaa vapautusvipua jolloin kasetti hyppää ulos paikastaan. Poista kasetti kuten kuvasta näkyy.

image

3. Ota uusi näytöllä ilmoitetun värin kasetti pois pakkauksestaan.

4. Käännä oranssin kuljetustuen vihreää vapautusvipua (1) myötäpäivään niin että kuuluu naksahdus ja tyhjiö täyttyy. Poista kuljetustuki kuten kuvasta näkyy. Pidä kasettia kuvassa näkyvässä asennossa.

image

5. Jokaiselle värille on koneessa oma paikkansa joka osoitetaan samanvärisellä vivulla. Pidä kasettia koko ajan vaaka-asennossa kun asetat sen paikoilleen nuolen suuntaan työntämällä.

image
  6. Paina kasetti sisään kohdasta jossa lukee "PUSH" niin että kuuluu naksahdus. Sulje kasettikotelon kansi.

image

7. Musteen pistelaskuri nollataan automaattisesti.

• Jos vaihdoit kasetin, näytöllä kysytään vaihdoitko uuden kasetin (esim. "Vaihdoitko (väri)?"). Jokaista uutta kasettia kohti täytyy vastata Kyllä jolloin värin pistelaskuri nollataan automaattisesti. Jos vaihdettu kasetti ei ollut uusi, täytyy vastata Ei.

• Jos vaihdon jälkeen tulee ilmoitus Vaihda kasetti tai Ei kasettia, tarkasta onko kasetti asetettu oikein ja asetitko todella täyden kasetin laitteeseen.

• Jos saat mustetta silmiin, huuhtele silmä heti runsaalla vedellä. Jos ärsytys ei lakkaa ota yhteyttä lääkäriin.
  • Älä ota kasettia pois ellei sitä ole käsketty vaihtaa. Jos irroitat kasetin turhaan, mustetta menee hukkaan ja laite ei enää tiedä paljonko mustetta kasetissa on.
  • Älä kosketa kasettipaikan pohjaa, saat mustetahroja sormiisi.
  • Vaatteille tai sormille tulleet mustetahrat voidaan pestä heti vedellä ja saippualla tai pesupulverilla.
  • Jos asetat kasetit vääriin paikkoihin, joudut puhdistamaan pään useita kertoja että väärän musteen saa pois päästä.
  • Kun kasetti on otettu pois pakkauksestaan, asenna se heti tulostimeen ja käytä loppuun kuuden kuukauden sisällä parhaan tulostuslaadun säilyttämiseksi. Käytä kasetit ennen pakkaukseen painettua parasta ennen-päivää.
  • Älä yritä purkaa värikasettia, väri voi vuotaa ulos kasetista.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW