DCP-J925DW

Skannaa asiakirja ja lähetä sähköpostilla liitetiedostona. (Windowsille) (sisältää opetusvideon)

Voit skannata asiakirjan ControlCenter4-ohjelmalla ja lähettää sen tietokoneeseen käyttämääsi sähköpostiohjelmaan, jossa se liitetään viestin liitetiedostoksi. Valitse ensin kumpaa ControlCenter4 -käyttöliittymää aiot käyttää lähettämisessä.

HUOMAA: Videot esittävät tiettyä mallia, joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi

Perustila

1. Aseta asiakirjasi laitteeseen.
  2. Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Napsauta kuvaa toistaaksesi videon ohjeet.
    *Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan)

1. Napsauta Scan- välilehteä.
    2. Valitse asiakirjan tyyppi ja koko.
    3. Napsauta Scan.
    4. Skannattu kuva näkyy esikatselussa. Varmista skannattava kuva ja muokkaa sitä (tarvittaessa) kuvankatseluikkunassa.
    5. Napsauta Lähetä sähköposti.
    6. Lähetä sähköposti - ikkuna avautuu. Määritä liitetyn tiedoston asetukset *1ja valitse OK. Oletussähköpostiohjelmasi avautuu ja kuva liitetään uuteen tyhjään sähköpostiviestiin.

> Jos käyttämäsi sähköpostisovellus ei avaudu tai tulee virheilmoitus, napsauta tästä nähdäksesi, miten oletussähköpostisovellus määritetään.

*1: Seuraavia tiedostotyyppejä voi käyttää liitetiedoston tiedostotyyppinä. (HUOMAA: Tuetut tiedostotyypit ovat erilaisia eri Brother-malleissa ja käyttöjärjestelmissä.)

• Windowsin bittikartta (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg): Voit myös määrittää tiedoston koon.
  • TIFF (*.tif): Voit valita ”pakkaamaton” tai ”pakattu”.
  • TIFF Multi-Page (*.tif): Voit valita ”pakkaamaton” tai ”pakattu”.
  • Portable Network Graphics (*.png)
  • PDF (*.pdf): Voit myös määrittää tiedoston koon.
  • Suojattu PDF (*.pdf): Voit myös määrittää tiedoston koon.
  • XML Paper Specification (*.xps): Käytettävissä Windows Vistassa tai uudemmissa versioissa tai käytettäessä sovelluksia, jotka tukevat XML Paper Specification -tiedostoja.

Edistynyt tila

1. Aseta asiakirjasi laitteeseen.
  2. Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Napsauta kuvaa toistaaksesi videon ohjeet.
    *Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan)

1. Napsauta Scan- välilehteä.
    2. Napsauta E-mail. Oletussähköpostiohjelmasi avautuu ja kuva liitetään uuteen tyhjään sähköpostiviestiin.

> Jos haluat muuttaa skannausasetuksia, napsauta tästä niin näet miten skannausasetuksia muutetaan.

> Jos käyttämäsi sähköpostisovellus ei avaudu tai saat virheilmoituksen, napsauta tästä nähdäksesi, miten oletussähköpostisovellus määritetään.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW