DCP-J925DW

Skannaa tekstidokumentti ja muuta se muokattavaksi tekstiksi (Macintosh)

Voit skannata tekstidokumentin ja muuttaa sen muokattavaksi tekstiksi ControlCenter2-ohjelmalla ja muokata sitä sitten haluamallasi tekstinkäsittelyohjelmalla. Toiminnon käyttö edellyttää että tietokoneeseen on asennettu Presto! PageManager-ohjelma.

Presto! PageManagerin voi ladata sivulta:

Mac OS X 10.4 - 10.7 käyttäjät:
http://nj.newsoft.com.tw/download/brother/PM9SEInstaller_BR_multilang.dmg.

OS X 10.8 ja uudempien käyttäjät:
http://nj.newsoft.com.tw/download/brother/PM9SEInstaller_BR_multilang2.dmg.

HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita jotka voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherisi.

1. Aseta dokumentti.
  2. Valitse välilehti Scan. Jos haluat muuttaa asetuksia, täältä näet miten muutetaan skannausasetuksia.
  3. Valitse Teksintunnistus (OCR). Avautuu ikkuna Scan to OCR. Valitse tekstintunnistusasetukset ja sitten OK.
    Kun ikkuna Scan to OCR avautuu, osoita Start Scanning. Valittu tekstinkäsittelyohjelma avataan ja näet siellä valmiin tekstin.

Scan tab

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW