DCP-J925DW

Miten toimitaan kun tulee virheilmoitus "Ei tunnista" ("Cannot Detect")?

Virheilmoitus "Ei tunnista" tulee kun Brotheriin on asennettu värikasetti joka joko (1) työnnettiin sisään liian nopeasti (2) kasetti on tyhjä tai rikki tai (3) kasetti ei ole Brotherin valmistama. Tarkista että kasetit on asennettu oikein seuraavasti:

HUOM: Kuvat esittävät yhtä sarjan laitemallia joka voi olla eri mallia kuin sinun laitteesi.

1. Avaa kasettikotelon kansi.

2. Paina 4 värillistä vipua alas ja poista kasetit laitteesta.

image

3. Tarkista että Brotherissa on virta päällä. Aseta kasetit sisään yksi kerrallaan. Jos virta on pois päältä laite ei voi havaita että sinne on työnnetty kasetti.

4. Jokaisella värikasetilla on laitteessa oma paikkansa jonka löydät vivun värin mukaan. Vivun täytyy olla samanvärinen kuin kasetin tarra. Aseta kasetit sisään yksi kerrallaan hitaasti työntäen nuolen suuntaan kunnes vipu naksahtaa paikalleen. Tee sama seuraavalle kasetille.

image

image

5. Kun kaikki kasetit ovat paikoillaan sulje kasettikotelon kansi.

6. Jos vaihdoit värikasetin, näytöllä kysytään oliko se uusi kasetti. Esim. Vaihdoitko Musta? (Did You Change Black?). Vastaa Kyllä jos vaihdoit uuden kasetin. Jos kasetti ei ollut uusi vaan siitä on jo otettu väriä valitse Ei.

Jos sekotat värikasetit keskenään ja asetat kasetin väärään paikkaan, kasetit on pantava oikeaan järjestykseen ja sitten tulostuspäätä on puhdistettava monta kertaa jotta väärä väri saadaan pois putkista.

Kun värikasetin pakkaus on avattu, aseta se heti tulostimeen ja käytä se loppuun kuuden kuukauden kuluessa. Parhaan tulostuslaadun takaamiseksi kasetit tulisi käyttää loppuun ennen niiden pakkaukseen painettua viimeistä käyttökuukautta.

• Brotherin monitoimilaitteet on suunniteltu tuottamaan parasta tulostuslaatua käytettäessä Brotherin omia värikasetteja. Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja. Suosittelemme käyttämään vain aitoja Brotherin värikasetteja. Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia. Laitteen moitteettoman toiminnan ja parhaan tulostusjäljen takaamiseksi käytä vain aitoja Brother-kasetteja.
    > Lisätietoa aidoista Brother-tulostustarvikkeista.

• Älä pidä kasettia ylösalaisin kun poistat oranssin suojamuovin, se voi aiheuttaa ilmakuplia kasettiin. Pidä kasettia siten että oranssi suojamuovi on kasetin sivulla kun poistat suojamuovin.

• Muista kääntää oranssin suojamuovin vihreästä napista ennen kuin poistat suojamuovin. Suojamuovin poistaminen napista kääntämättä aiheuttaa kasettiin ilmakuplia jotka on poistettava puhdistamalla tulostuspää.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW