DCP-J925DW

Miten tulostan suoraan muistikortilta tai USB-muistitikulta?

USB-suoraliitäntään voi liittää vain digikameran, PictBridge-digikameran tai USB-muistitikun. Muita USB-liitäntäisiä laitteita ei tueta.

Tulostus muistikortilta tai USB-muistitikulta suoritetaan seuraavasti:

Älä poista muistikorttia tai USB-muistitikkua USB-suoraliitännästä tai sammuta laitetta kun laite lukee tai kirjoittaa kortille (Photo Capture-valo vilkkuu). Voit hukata tiedoston tai rikkoa muistin.

Katselemalla kuvia

Voit katsella kuvia näytöllä ja tulostaa niitä. Jos kuvatiedostot ovat suuria, voi kestää ennenkuin kuvan saa esille näyttöön.
  1. Työnnä muistikortti tai USB-muistitikku oikeaan liittimeen laitteen etuseinässä. Paina Photo Capture.

2. Paina View Photos.
    Tee jompikumpi:
    -Jos valitset tulostettavat kuvat tai tulostat enemmän kuin yhden kuvan, jatka vaiheesta 3.
    -Jos haluat tulostaa kaikki kuvat, paina  tai . Varmista painamalla Yes. Jatka kohdasta 6.

• (vain MFC käyttäjät) Pikkukuvat tulevat näytölle yksi kerrallaan sivunumeron ja sivujen kokonaismäärän kanssa.

• Selaa kuvia nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimillä. Pitämällä näppäintä alhaalla selaus nopeutuu.
    • Aloita kuvien katselu painamalla  tai  .
  3. Paina kuvaa sen tulostamiseksi.

4. Anna kopiomäärä joko painamalla numerolaatikkoa tai valitsemalla kopiomäärä painamalla + tai - .
    Paina OK.

5. Toista kohdat 3 ja 4 kaikille tulostettaville kuville.

6. Kun kaikki tulostettavat kuvat on valittu, paina OK. Voit valita seuraavista:
    -(vain MFC käyttäjät) Voit tehdä kuville Auto Correct-toiminnon painamalla .
    -Jos muutat tulostusasetuksia, paina Print Setting.
    -Jos et muuta asetuksia, paina OK ja Color Start tai Colour Start niin tulostus alkaa.
Sisällysluettelokoosteesta
  1. Työnnä muistikortti tai USB-muistitikku oikeaan liittimeen laitteen etuseinässä.

2. Tulosta sisällysluettelo.

PhotoCapture Center® antaa joka kuvalle numeron (esim No.1, No.2, No.3, jne). PhotoCapture Center® ei tunnista muita nimiä joita digikamera tai tietokone on kuvatiedostoille antanut. Numerot näet tulostamalla sisällysluettelon. Luettelossa näkyy kaikki kortilla tai USB-muistitikulla olevat kuvat.

Sisällysluettelossa näkyvät oikein vain nimet joiden pituus on 8 merkkiä tai alle.

1. Paina Photo Capture.
    2. Paina Sis.lue.tul. (Index Print).
    3. Paina Index Sheet ja valitse 6 Images/Line tai 5 Images/Line.
    4. Tee jompikumpi:
      -Paina Print Setting jos muutat paperityyppiä tai paperikokoa.
      -Jos et muuta paperiasetuksia, jatka kohdasta g.
    5. Paina Paper Type. Voit muuttaa paperityyppiä.
    6. Paina Paper Size. Voit muuttaa paperikokoa.
    7. Paina Color Start tai Colour Start niin tulostus alkaa.
    8. Pane ylös tulostettavan kuvan numero.

3. Paina Photo Capture.

4. Paina Index Print.

5. Paina Print Photos.

6. Anna tulostettavan kuvan numero jonka panit muistiin sisällysluettelosta. Kun kaikki on valittu, paina OK.

• -  MFC-käyttäjät:
      Voit antaa useita numeroita kerralla painamalla pilkku numeroiden välissä ja numeroalueen merkkinä -.
      Esim. 136 tulostaa kuvat No.1, No.3 ja No.6.
      Esim. 1 - 5 tulostaa kuvat välillä 1 - 5.

• Voit antaa enintään 12 merkkiä pitkän sarjan tulostettavien kuvien numeroita.

7. -  DCP-käyttäjät:
    Valitse kopiomäärä painamalla + tai - .

-  MFC-käyttäjät:
    Valitse kopiomäärä joko painamalla numerokenttää suoraan tai painamalla + ja - näppäimiä.

8. Tee jompikumpi:
    -Paina Print Setting jos muutat tulostusasetuksia.
    -Jos et muuta asetuksia, paina Color Start tai Colour Start niin tulostus alkaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-6690CW, DCP-J925DW, MFC-6890CDW, MFC-990CW, MFC-J6910DW