DCP-J925DW

Valitsin Brotherista IP-osoitteen konfigurointimenetelmäksi "Auto" jolloin IP-osoite määritellään automaattisesti, mutta se muuttui itsestään arvoon "Static". Sitten tulee virheilmoitus jossa ilmoitetaan että IP-osoite ei ole uniikki, eli verkossa on kaksi laitetta joilla on sama IP-osoite, tai sitten tulostustyö tulee ulos väärästä tulostimesta.

Näin voi käydä kun langaton verkko on epästabiili ja käytetään APIPA-protokollaa. Muuta asetus BOOT method takaisin asentoon AUTO ja ota APIPA-protokolla pois käytöstä seuraavasti.

<Ohjauspaneelista>

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohdasta "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Verkko (LAN tai Network). Paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä WLAN. Paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä TCP/IP. Paina OK.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä BOOT Method. Paina OK.
  6. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Auto. Paina OK.
  7. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä APIPA. Paina OK.
  8. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Ei (Off). Paina OK.
  9. Paina Stop/Exit.
[Kosketusnäyttömalleille]
  1. Paina kosketusnäytöllä VALIK (MENU) eli kuvaketta jossa on ruuvimeisseli.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Verkko (Network). Paina Verkko.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä WLAN. Paina WLAN.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä TCP/IP. Paina TCP/IP.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Boot Method. Paina Boot Method.
  6. Paina Auto.
  7. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä APIPA. Paina APIPA.
  8. Paina Ei (Off).
  9. Paina Stop/Exit.

<WWW-pohjaisella hallinnalla>

1. Avaa nettiselain ja kirjoita osoiteriville http://IP -osoite/ .
  2. Mallinimi näkyy sivun vasemmassa yläkulmassa.
  1. Napsauta sivun yläreunassa kohtaa Network configuration.
  2. Kysytään järjestelmänvalvojan käyttäjätunnusta ja salasanaa. Anna salasana ja sitten OK. (HUOM: käyttäjätunnuksen oletusarvo on "admin" ja salasanan "access".)
  3. Valitse välilehti Wireless.
  4. Valitse Configure TCP/IP.
  5. Valitse kohtaan Boot Method valinta AUTO ja ota ruksi pois kohdasta Enable APIPA.
  1. Valitse Submit.

<BRAdmin Professional for Windows -ohjelmalla>

1. Avaa BRAdmin Professional-ohjelma valitsemalla Start => All Programs => Brother Administrator Utilities => Brother BRAdmin Professional 3 => BRAdmin Professional 3.
  2. Valitse tulostin jonka asetuksia muutetaan.
  3. Valikosta Control valitse Configure Device.
  4. Kysytään salasanaa. Anna salasana ja paina OK. (HUOM: Salasanan oletusarvo on "access".)
  5. Valitse välilehti Network Configuration ja sieltä TCP/IP.

6. Valitse Boot Method ja siihen Auto.

7. Valitse APIPA ja siihen OFF.

8. Valitse OK.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-375CW, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7055W, DCP-7070DW, DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J525W, DCP-J715W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, HL-S7000DN, MFC-490CW, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8870DW, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9320CW, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J470DW, MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW