DCP-J925DW

Miten tehdään kaksipuolinen kopio? (Duplex)

Tee kaksipuolinen kopio seuraavasti.

• Kaksipuolisen kopioinnin kanssa ei voi käyttää toimintoja 2 in 1 (ID), Juliste, Kirjakopio ja Sovita sivulle (2 in 1 (ID), Poster, Book Copy ja Fit to Page).
  • Kaksipuolisessa kopioinnissa voi käyttää vain paperikokoja Legal, Ledger, A4, A5, A3, Letter ja Executive.

1. Paina image tai Kopioi.

2. Valitse nuoli oikeaan tai vasempaan-näppäimillä 2-puolinen kopio (Duplex Copy).

3. Paina 2-puolinen kopio.

4. Paina Kyllä niin kaksipuolisen kopioinnin asetukset otetaan käyttöön.

5. Valitse kaksipuoleisen kopion tyyppi painamalla valintaa. Valinnat ovat Pysty: Käännä pit. reunasta, Vaaka: Käännä pit. reunasta, Pysty: Käännä lyh. reunasta ja Vaaka: Käännä lyh. reunasta (Portrait LongEdgeFlip, Landscape LongEdgeFlip, Portrait ShortEdgeFlip ja Landscape ShortEdgeFlip).

6. Paina image kun ilmoitus on luettu näytöltä.

7. Aseta kopioitava dokumentti.

8. Anna kopiomäärä. Jos kopiot lajitellaan, valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Pinoa/Lajitt. (Stack/Sort).
    Paina Pinoa/Lajitt ja sitten Lajitt.

9. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start. Jos asetit dokumentin syöttölaitteeseen (ADS), sivut skannataan ja kopio tulostetaan. Jos käytät valotustasoa, jatka vaiheesta 10.

10. Näytössä lukee: Käännä asiakirja (tai kirjan sivu) ja paina Skannaa. Paina lopuksi Valmis. (Turn over the document (or Flip the book), then press Scan.  When you finish, press Complete.)
    Aseta seuraava sivu ja paina Skannaa. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start. Kopio tulostetaan.

11. Jos kopiot lajitellaan, toista vaihe 10 jokaiselle sivulle. Kun kaikki sivut on skannattu, paina Valmis. Kopio tulostetaan.

Älä koske tulostuspaperiin ennen kuin laite syöttää valmiin paperin ulos. Kun ensimmäinen puoli on valmis, laite syöttää paperin ulos ja vetää sen heti takaisin toisen puolen tulostamiseksi.

• Jos tulostuspaperi juuttuu, paina vaiheen 4 jälkeen Edistynyt (Advanced) ja sen jälkeen paperinsyötön säätöjä KP1 tai KP2 (Duplex1 tai Duplex2).
    Duplex1 hidastaa tulostusta jotta muste ehtisi kuivua paremmin.
    Duplex2 hidastaa tulostusta ja käyttää vähemmän mustetta, jolloin tulostusjälki on haaleampaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J925DW