DCP-J925DW

Vaihdoin värikasetin mutta näytössä on edelleen ilmoitus Ei kasettia ("NO CARTRIDGE")?

Kasettia ei ole asennettu oikein. Tarkista että kasetit on asennettu oikein ottamalla ne irti ja asettamalla uudelleen:

1. Avaa värikasettikotelon kansi.

2. Paina lukitusvivut alas ja poista värikasetit.

3. Jokaiselle värikasetille on oma paikkansa. Tarkista että lukitusvivun väri on sama kuin värikasetissa olevan tarran väri. Työnnä värikasetti hitaasti sisään nuolen suuntaan pohjaan asti niin pitkälle että kuuluu naksahdus.

4. Sulje värikasettikotelon kansi.

5. Jos vaihdoit värikasetin, näytössä pyydetään varmistamaan oliko se uusi kasetti.
    Esim. Vaihdoitko Musta? (Did You Change Black?)
    - Valitse Kyllä kaikkien vaihdettujen värikasettien kohdalla.
    - Jos vaihdettu värikasetti ei ollut uusi, valitse Ei.

Jos asetat eri väriset värikasetit vääriin paikkoihin, väärään putkeen joutuneen musteen saa pois puhdistamalla tulostuspään useita kertoja sen jälkeen kun kasetit on asetettu oikeille paikoilleen.

Kun värikasetin pakkaus on avattu, käytä kasetti loppuun kuuden kuukauden sisällä. Käytä värikasetit loppuun ennen niiden pakkauksessa ilmoitettua ajankohtaa.

Tarvikekasetti voi aiheuttaa ongelman. Tarkista että käytät aitoja Brother-värikasetteja.

Tarkista onko kasetissa mustetta. Pöydällä tyhjät ja täydet kasetit voivat vaihtua keskenään. Tarkista myös että vaihdoit sen värin kasetin jota laite väitti tyhjäksi. Jos näyttää siltä että värikasetin tunnistin ei toimi ota yhteyttä Brother-huoltoon.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-J125, DCP-J140W, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J525W, DCP-J715W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW